martis Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 ahoj ja mam jednu 406 tiez podla service box tam nieje osvetlenie dvery co si pisal,ale nemal som ani svetielka,ale priprava komplet kable tam uz boli,skus pozriet,je to konektor z 2ks kablov. Citovat
Guest frenky64253 Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Původně zaslal: koblih69 Spínač dveří je v zámku a spíná zem, stačí se připíchnout na kablík pred konektorem zámku.... nemusíš tahat dráty přes celý auto a hlavně průchodkama ve dveřích... presne tak ... Citovat
Šalda Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 frenky64253: Jenže stejně někde musím vzít plus který je pod stálým napětím, a to je jen u řidičových dveří, takže jestli budu do průchodek dveří cpat jeden drát tak už můžu rovnou protáhnout i mínus,ne? Citovat
JackSparrow23 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Neviem preco pisete za + je len vo dverach vodica, ked to + je vo vsetkych dverach kde su el. okna. Ja som si dorabal osvetlenie vnútornych kluciek a netahal som ziadny kabel. Prud som tahal z vypinacov na okna, Ak si dobre pametam tak to bol bezovy kabel, ale nie som si isty, musel by som sa pozriet. Problem je akurat v tom ze zadne ti nebudu svietit ak nemas nastartovane. Citovat
zzipCZ Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 ano odpověděl sis sám nebudou svíti pokud nebude zaplé zapalování což u osvětlení dveří je k ničemu že:nevim jak sem psal podle mě je to nejednoduší a nejrychlejší na táhnout od stropního světla a pak to svítí přesně jak stropní světlo mám to tak a jsem nad míru spokojen:papa Citovat
Šalda Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Přesně tak, a ani nemusíš mít nastartovaný, stačí rožnout světla;) Ale pokud vím tak osvětlení prahů má svítit i když jen otevřeš dveře, bez toho aniž bys musel mít nastartovaný a pod. tudíž proto tahat + třeba ze stropního osvětlení, to je pod napětím stále;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.