Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj ja mam jednu 406 tiez podla service box tam nieje osvetlenie dvery co si pisal,ale nemal som ani svetielka,ale priprava komplet kable tam uz boli,skus pozriet,je to konektor z 2ks kablov.

Guest frenky64253
Odesláno
Původně zaslal: koblih69

Spínač dveří je v zámku a spíná zem, stačí se připíchnout na kablík pred konektorem zámku.... nemusíš tahat dráty přes celý auto a hlavně průchodkama ve dveřích...

presne tak ...:super

Odesláno

frenky64253: Jenže stejně někde musím vzít plus který je pod stálým napětím, a to je jen u řidičových dveří, takže jestli budu do průchodek dveří cpat jeden drát tak už můžu rovnou protáhnout i mínus,ne?:)

Odesláno

Neviem preco pisete za + je len vo dverach vodica, ked to + je vo vsetkych dverach kde su el. okna. Ja som si dorabal osvetlenie vnútornych kluciek a netahal som ziadny kabel. Prud som tahal z vypinacov na okna, Ak si dobre pametam tak to bol bezovy kabel, ale nie som si isty, musel by som sa pozriet. Problem je akurat v tom ze zadne ti nebudu svietit ak nemas nastartovane.

Odesláno

ano odpověděl sis sám nebudou svíti pokud nebude zaplé zapalování což u osvětlení dveří je k ničemu že:nevim jak sem psal podle mě je to nejednoduší a nejrychlejší na táhnout od stropního světla a pak to svítí přesně jak stropní světlo mám to tak a jsem nad míru spokojen:papa

Odesláno

Přesně tak, a ani nemusíš mít nastartovaný, stačí rožnout světla;)

Ale pokud vím tak osvětlení prahů má svítit i když jen otevřeš dveře, bez toho aniž bys musel mít nastartovaný a pod.

tudíž proto tahat + třeba ze stropního osvětlení, to je pod napětím stále;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...