SairuS210 Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 cawte som uz zufali z mojho otackomera.....cidlo som vymenil pristrojovku som vimenil a stale nejde iba sem tam vyskoci na kolko sa mu zochce otoacok Citovat
SairuS210 Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 zistil som ze ja v aute nemam tu egr jednotku.....ktosi pisal ze tam treba nieco prepajkovat tak som chcel a ja tam tu egr nemam neviete prosim niekto ako to moze fungovat ten otackomer bez toho? Citovat
mmartinkovic Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 no, a moc ti to vadi ze nefunguje ? ja som ho mal pokazeny 9 rokov a uz som to neriesil. proste som ho nepotreboval. Je to sice na h.... ze to nejde, ale co uz. Citovat
P607Olda Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Ide to opraviť, ale treba sa sústrediť a nevzdať to. A tiež nerobiť zbrklé kroky, ako v prípade tachometra. Najprv musíš vedieť, čo robíš a čo tam máš namerať a až potom to ísť urobiť. Začal by som tým, že treba zohnať schémy konkrétne od tvojho auta, ako je zapojený otáčkomer. Mám spústu schém od XM, čo by malo byť rovnaké. Máš schémy od tvojej 605? Citovat
SairuS210 Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 nie ja schemi nemam...ale fakt by sa mi zisli.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.