palo2607 Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Viete mi poradit, kde fap odstranit? V obycajnom neznackovom servise? Nebude mi pisat ziadne hlasky? Ci je k tomu potrebne nejak uzavriet aj cidlo? Mam 160 tis., kolko by teoreticky FAB este vydrzalo, ak dolejem aditivum? Prave mi totiz zacalo svietit... Ako sa dolieva aditivum? Nedokazal som tu najst presnejsi postup. Dneska som zlozil aj zadne lave koleso, aby som nasiel nadrzku, nic...:-) Potrebujem dat auto na stojan, aby som sa k nej dostal? Kde je uzaver? Ekologia je jedna vec a mam ju rad, ale pri tomto aute to vychadza priliz draho... Dakujem za reakciu. 307, Hdi 2,0l, 2003 Citovat
jozeff13 Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Tiez mi zacala vcera svietit kontrolka,neviem ci pomôze regeneracia (160000km najazdene) ale skusim ho niekde prebehnut a uvidim ci pomôze Odstranenie robi http://www.fapoff.cz/ ,skoda ze je to tak daleko,keby bolo nieco blizsie tak by som nevahal. Dnes som pozrel nadrzku na aditivum,je tam asi tak 1,5cm aditiva.Je to malo? [upravil dne 20/2/10 jozeff13] Citovat
vlado-.m Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Nie FAB-to je znacka zamku do dveri, ale FAP. Aditivum kupis v servise a dolejes si to aj sam, ale....Na vymazanie hlasky musis ist aj tak do peugeotu a za doliatie zoberu ??? umna 10e+ cca50e za liter aditiva. Ak ta neosmejdia na litroch/mozu ti tam doliat len tri a zauctovat styri/, tak sa ti neoplati doma s tym zaoberat. V zavislosti od serioznosti servisu peugeot ti bud navrhnu resp. ta budu strasenim a naslednych poruchach nutit do vymenu FAPu. A tato zalezitost vychadza nad 300e. Cize suma sumarum ti z 500e vela nevydaju. Serioznejsi servis ti najskor zisti percentualne zanesenie FAPu, pokusi sa vynutenou regeneraciou cez PC o precistenie /po doliati aditiva/ a ak sa dosiahne uspokojiveho stavu, vymena sa nekona. Este mas moznost si preplachnut FAP aj sam tlakom vody, ak uz vykazuje vysoky stupen zanesenia, co ti diagnostika vypise. Po case sa ti vsak este moze pokazit cidlo FAPu alebo snimac na hrdle nadrze a tie stoja okolo 150e a 50e. Po celkovom sucte, ako pises tento ekologicky system vychadza prilis draho. Niekde je tu odkaz na firmu odstranujucu FAP , za cca 8000kc. Vyber si. [upravil dne 20.2.2010 vlado-.m] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.