Marauder Odesláno 21. září 2004 Autor Odesláno 21. září 2004 no je to podezrele levný, jednou jsem koupil levny pruzky na Probe a bylo to totalne na prd to nemelo nic s pruzením spolecnýho. To i ty za 4000,- nebudou zadnej extrém, kdyz sport pruziny tak s progresem ty maj smysl, neco obcas muzu mít z Francie z výprodeje muzu se poptat ... Citovat
Marauder Odesláno 21. září 2004 Autor Odesláno 21. září 2004 jinak Ty Tvoje co jsi sem dal muzu mít za cca 1300,- Citovat
Fusion Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 jde mě hlavně o to snížit auto tak o 3cm. Marauder: Dám vědět, možná bych je bral. Citovat
Marek206 Odesláno 22. září 2004 Odesláno 22. září 2004 Podle mně se na pružinách nedá šetřit. Když koupíš levný tak ti upadne pr... a rozvržou ti celý auo. Jedny z nejlepších jsou podle mě Eibach (ze zkušeností). Jízda na nich je totiž tak jak tvrdí \"sportovně-komfortní\" a např. na 405ku je teď nabízí renocar za cca 2.900,- Citovat
Toman Odesláno 25. září 2004 Odesláno 25. září 2004 No vidite... vsichni chcete snizovat, jen ja lezu s torzkama nahoru... Proste kdyz nalozim kufr + osoba vzadu tak to ani nesedi, spis lezi ... teda hlavne leva strana... takze ta pujde jeste o zoubek-dva nahoru... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.