Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se podělím o mojí zkušenost se spotřebou mé 607čky.

Jel jsem trasu skoro 1600km tam i zpět a nevěřil jsem když jsem počítal spotřebu.U baráku bylo v nádrži sucho,tankoval jsem 75litru u benzínky,když jsem ujel 800km bylo v nádrži něco pod půlkou (blíž ke čtvrtině) , ale i tak jsem se dopočítal ke spotřebě 4,69L/100km.Je pravdou,že 95% cesty tvořila dálnice,ale průměrná rychlost 150 až 200km/h , což si myslím je velmi slušné a o to víc mě to překvapilo,podle PC je spotřeba ohodně vyšší , proč?

[upravil dne 16/2/10 Michael coupé]

Odesláno

mno tak to je fakt pekne.. ja sem jel 1tis km.. a padla presne plna andrz... asi tak 5-8l zbylo... vesmems na rezerve.. jak si to udelal?? to snad neni zni mozny... :aut

Odesláno

Takyjsem koukal,ale kdyby to bylo pět,tak je to pořád pěkný a hlavně zajímavě pr představu,před odjezdem jsem natocil plnou jel jsem skoro 800km do Ústí z Ústí do Mostu,dnes jsem jsem najel asi 80km a mám ručičku na čtvrtce (Fap je venku a EGR zadělanej)

Odesláno

P 607 vazi 1610kg, plus popisovana posadka, urcite na zimnych gumach, priemerna rychlost 150-200km/hod (pricemz 205km/hod je maximalka, tudiz musel tocit kotel), 2.2Hdi ma priemerku 7l atd. Mozes to s tu spotrebu myslet vubec vazne? Podla tychto danych parametru to bude zrat tak kolem 8 litru na 100km. Men urcite ne!

Odesláno

Věřím třeba 6l (samozřejmě za předpokladu, že nejčastější rychlost na dálnici byla těch 150 tacho, čili 140 reál a 2x jsi se z kopce rozjel na 200), ale 4,xx je prostě nesmysl, někde jsi něco špatně odhad.

I když pokud jsem mohl mít s 2.2i průměr na zimních 6,9.... jenže to jsem jel 100-140kmh.

Odesláno

No říkejte si co chcete,ale vím co jsem natankoval a co v nádrží mám k 800 přičti Ústí - Most - Chomutov zpět do Mostu dnes 80km a jsi na nějakých 1100km a uzavřu sázku,že s tím co v autě mám dám zejtra v poho Chomutov - Děčín - Ústí a zpět do Mostu :-)

Taky se tomu divím,ale tak to je i když jsem jel tam ,tak to máš 800 + 450 jsem tam najezdil a byl jsem pod čtvrtkou :-)

jsem rád,hlavně ať to tak vydrží :-)

Odesláno

Hej je...neviem sice naco to robili, na vykone to prilis nepridalo, tocak mierne citit a priemerka klesla tak o pol litra, to je cele.

Odesláno

jo, videl sem cipovat i SDI, svager ma oktavku SDI 55kW, a tez do 5 litru vleze v pohode.

Michael coupe:

chlape, proc si nedas rict, ze je to blbost? Jak mozes neco merat odhadem? \"v nadrzi bylo neco pod pulkou nadrze, blize ke ctvrtce\"... :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...