LaHab Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Byl jsem před 3-mi měsíci na servisce a našli tam nějaké věci, které opravili. Teď najednou auto přestalo jet. Na servise (neorigo) říkali, že prý kapal vstřik a proto že to prý vypálilo píst, či co a že to vyjde tak asi na 50 papírů. Je tomožné? Odpovídá ta cena? Je to 1,4 HDi, rv. 2004, najeto 90tkm. [upravil dne 15-2-10 LaHab] [upravil dne 15-2-10 LaHab] Citovat
willywilly Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Tak to jste narazil na pěkné zlatokopy. Zajeďte si do jiného servisu, možná Vám tady na fóru někdo poradí kam v okolí Opavy. Když cena opravy, překročí 30 tisíc, tak bych Vám doporučil spíše výměnu za jiný motor + prodej věcí z toho starého... Citovat
LaHab Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 Jsem teď v Praze a je to v autodílně Novák v Praze - Vinoři. Má s nima někdo nějakou zkušenost? Citovat
LaHab Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 Tak mám tady follow up. Volal mi technik, že to nemá na jednom válci vůbec kompresi a fouká to do nádoby s olejem. Prý by to mohl být propálený píst. Jak se tohle může stát, čím je to zapřičiněno? Jaké jsou možnosti opravy a jaká bývá za tohle cena? Má to cenu dělat u tohohle auta? Případně co byste navrhli s tím dělat? Díky za radu, pokud možno rychle, jsem z toho pěkně v k*ndě. Citovat
P607Olda Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Za podobnou cenu, tedy asi 50 t. to bude, i když koupíš jiný motor. Nedávno jsem řešil podobnou situaci, ale rozhodl jsem se pro opravu, protože tomu servisu věřím (taky mi všechno podrobně ukázali a vysvětlili). Taky jsem si nebyl jist, v jakém stavu by byl motor, který bych koupil. Citovat
BV406 Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 to s tim vstrikem a propalenym pistem mozne asi je ... rikava se to tady , ale to by ti asi vysvetlil nekdo erudovanejsi ... musis vyckat Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 50 sa mi zda aj tak dost na to auto ... Minule som videl 1.4 HDI motor na predaj za 700 Eur, co je cca 21 tis SK, co je pod 20 tis CZ ... Neviem ci to bola nahoda, ale tak som ho videl ... Prehodenie motora, by ocko do 10 tis. KC ... S tym ze ty stary muze ostat na nahradne diely, alebo z neho mozes nejake veci predat ... Ale je to mozno blbost, neviem. V kazdom pripade by som obisiel este nejake servisy, a skusil sa optat co by stal servis tohoto problemu ... Citovat
LaHab Odesláno 16. únor 2010 Autor Odesláno 16. únor 2010 Původně zaslal: Qcko Díky, už jsem mu psal... :-) Citovat
Líby Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 zkusim se zeptat znamyho jestli nema nejakej motor,dela vetsinou vw koncern ale treba bude mit,posledne nechal motor z fobie 1,4TDi za 12000 Citovat
LaHab Odesláno 16. únor 2010 Autor Odesláno 16. únor 2010 Původně zaslal: Líby zkusim se zeptat znamyho jestli nema nejakej motor,dela vetsinou vw koncern ale treba bude mit,posledne nechal motor z fobie 1,4TDi za 12000 Díky, bylo by to super. Jsem z toho docela v<|>, ani ne 6 let staré auto, moje první, choval jsem se k němu jako k milence a on mi najednou udělá tohle. A ta oprava mě asi zrujnuje :-( Citovat
jarinek Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Díky, bylo by to super. Jsem z toho docela v<|>, ani ne 6 let staré auto, moje první, choval jsem se k němu jako k milence a on mi najednou udělá tohle. A ta oprava mě asi zrujnuje :-( No na klidu mě to nepřidá. Doufám, že se mě toto vyhne a přeji úspěšnou a levnou opravu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.