Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak do mě včera \"šťouchla\" paní s mazdou na parkovišti. Mám ťuklý levý přední dveře, není to moc, ale celek mě to štve. Už sem strávil hodinu na pojišťovně a když si představím, co mě ještě čeká za kolotoč :myslim . Chci se zeptat, nemáte někdo představu, kolik mi na opravu těch dveří může pojišťovna dát? Nechci si to nechávat opravit v jejich servisu, mám s tím celkem špatné zkušenosti. Je to P 307 SW, paní má povinné u České Poj. Tak kdyby měl něko nějakou zkušenost? díky..

Odesláno

Jojo, první šťouchanec bolí nejvíc... Měl jsem na autě už asi 5 poj. událostí a není to takový horor, jak se toho bojíš. Jestli to je z pojistky paní, neřešil bychto a dal to k nějakému dobrému autolakýrovi, (ti dobří to s pojišťovnami umí) a pojišťovně bych dal fakturu. Naopak když to jde z vlastního havarijního, nechal bych pojišťovnu škodu ocenit a poslat hotovost. Obvykle pošlou o něco víc, než to stojí v dobré lakovně, takže ušetříš i na spoluúčasti. V Praze něcourčitě někoho seženeš, já jezdím jedině do Nezvěstic k p. Voříškovi a je to stopro kvalita

Odesláno

Mne suseda rozdrbala dvere pred bytovkou.P.Z. Slo to z mojej havarijnej,poistovak urobil obhliadku,ja som si dal dvere opravit sukromne a poistovna mi poslala peniaze na ucet.Bol som spokojny,ale dvere su uz striekane a to je stale vidiet. Co uz.

[upravil dne 15/2/10 Existujuci]

Odesláno

Tak jsem byl dneska na pojišťovně, nafoceno a sepsáno... likvidátor to předem odhadl cca na 5 tisíc (lak+práce+nová lišta na dveře), tak uvidíme, kolik přijde na účet... až bude víc času tak s tím zajedu někam do servisu a nechám to opravit. ;) Jinak paní, která mě nabourala byla na dnešní dobu až neuvěřitelně slušná, představte si, že čekala asi hodinu, než přijdu k autu, aby mi oznámila tu smutnou zprávu. Rovnu jsme spolu zašli na pojišťovnu, kde jsme všechno sepsali. S ohledem na dnešní politiku pojišťoven a jejich vykutálený systém bonusů, až neuvěřitelné. Když už je to povinné ručení povinné ze zákona, tak by tam podobný systém bonusů být neměl, nebo by se alespoň neměl vztahovat na podobné ťukance na parkovištích, kde u toho není majitel nabouraného auta. Třešnička na dortu je, že jsem měl po příchodu k autu ještě lístek od měšťáků za překročení času za parkování… prostě, když se daří, tak se daří :roker

Odesláno

Zalezi na tom jak je auti stary. Likvidator by mel nabidnout jak chces opravu financovat, bud na fakturu to jest nechas si opravit v servisu a fakturu pojistovna uhradi a nebo rozpoctem - pojistovna spocita kolik by stala oprava v autorizovanem servise a cenu origo nahradnich dilu a penize ti vyplati a zalezi pak na tobe jak si to nechas spravit. u novjejsiho auta je lepsi prvni moznost, u starsiho kdy je dostatek nahradnich dilu po vrakovistich a v druhovyrobe pak druha. A jeste kdyz mas znamy co maji servis. pak ti zustanou i nejaky penize navic. Resil sem to u myho prvniho tukance (R Clio rv 2000) likvidator rekl ze naraznik je na odpis (pritom ani moc nebyl) a udelal rozpocet na 16000. Nakonec sem auto prodal tak jak bylo a ty penize byl asi tak rozdil mezi tim co me kupujici dal a co bych chtel. Jinak oprava kdyz sem to pocital by prisla tak na 7000 (5000novej naraznik + 2000lak). tak zalezi na tobe co si vyberes

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...