francis Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Ahoj,nevíte někdo, jestli se dá na 407 sehnat polepy na panel a kolik stojí? Díval jsem se na netu a zatím jsem nic nenašel. Citovat
francis Odesláno 13. únor 2010 Autor Odesláno 13. únor 2010 Ještě mám jeden dotaz. Mam senzory na pneumatikách a jeden se mi při sundávání čepičky povedlo nahoře rozlomit.Zatím teda drží, ale dá se sehnat jeden a za kolik a jestli se pak musí přes diagnostiku. Dík. Citovat
stefano Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Tak tomu veľmi nerozumiem. Senzor sa Ti oddelil od ventilu, keď si uvolňoval čepičku? Ak je to tak, potom s týmto autom musím zaobchádzať v rukavičkách. Citovat
francis Odesláno 13. únor 2010 Autor Odesláno 13. únor 2010 Asi jsem to špatně napsal. Odlomil se mi ventil a chtěl bych ho vyměnit. Říkali mi že na něm je senzor tlaku pneum. a musím koupit celý nový. Mě se to povedlo tak, že jsem chtěl sundat čepičku a ta byla zaoxidovaná jak jsem za ni trochu vzal, abych ji povolil, odlomil jsem kousek ventilu. Citovat
stefano Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Akým spôsobom je senzor namontovaný na ventile to neviem, ale veď to sa dá zistiť v pneuservise, keď dajú dole pneu. Citovat
francis Odesláno 13. únor 2010 Autor Odesláno 13. únor 2010 Podle všeho by měl být uvnitř kola jako součást ventilu. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli s tím už někdo neměl nějaký problém a jak to vyřešil. Údajně stojí jeden 2000,- Kč a to mě přijde trochu dost. Citovat
stefano Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Musiš čakať, chlapci Ti tu určite poradia. Citovat
pkr Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Jo stojí cca 2.000,-Kč a dá se koupit jen jeden.Je to pálka. Sem tam je tedy někdo prodává.Zkus se kouknout do inzerce. Vypadá takto: [upravil dne 13/2/10 pkr] Citovat
francis Odesláno 13. únor 2010 Autor Odesláno 13. únor 2010 Je to tedy namontované zevnitř kola a přes se nafukuje kolo? Citovat
pkr Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Jo, je to zevnitř.Při demontáži pneu se musí dávat pozor, aby se neulomil. Citovat
patko79 Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Původně zaslal: francis Podle všeho by měl být uvnitř kola jako součást ventilu. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli s tím už někdo neměl nějaký problém a jak to vyřešil. Údajně stojí jeden 2000,- Kč a to mě přijde trochu dost. Stalo sa mi presne to isté, sejem na to, mám to na zimných diskoch, na letných snímače nemám, chystám sa vypnúť meranie tlaku v riadiacej:bacha Citovat
Brizan Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 cena dle service boxu je 2251,-Kč po instalaci musí auto na Dia a senzor přihlásit... Citovat
patko79 Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Původně zaslal: stefano Tak tomu veľmi nerozumiem. Senzor sa Ti oddelil od ventilu, keď si uvolňoval čepičku? Ak je to tak, potom s týmto autom musím zaobchádzať v rukavičkách. Tak som dnes blúdil po service boxe a mám pre teba možno dobrú správu:D Ak sa Ti to oddelilo tak ako mne, malo by to ísť spraviť aj za nejakých 14€. Overené to nemám, chystám sa do servisu v pondelok. Podľa service boxu existuje opravná sada na tú ulomenú hlavičku, kúpiš len to hrdlo, snímač zostane ten čo tam máš, a tým pádom by si ani nemusel ísť prihlasovať to na dia:aut Kukni obrázka, či to máš ako ja Citovat
jozef48 Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Nda sa prehodiť senzory z disku na disk, aby som mal aj na letnych? Citovat
pkr Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Přehodit je můžeš a pokud je máš k autu přihlášený, budou normálně ukazovat.Nebo můžeš koupit ještě jednu sadu a mít je jak na letních, tak na zimních.Přihlásit k autu jdou dvě sady.Ale je to dost drahý.Navíc, když ti ve vysílači umře baterka, musíš koupit novej.Nejde vyměnit. Citovat
jozef48 Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Takže vyberiem zo zimnych a dam na letne. Za každym meniť kôli baterke je drahy špás Citovat
pkr Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Hodně z nás tady to má na letních a zimní neřešíme. Citovat
patko79 Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Původně zaslal: pkr Hodně z nás tady to má na letních a zimní neřešíme. :D:Dja to mám naopak:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.