Gibon83 Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Dnes som na zasnezenej vozovke isiel do zakruty, nikde nikto siroka cesta tak som si chcel spravit kratku skolu smyku a pridal som. Samozrejme auto zacalo na konci zakruty pri vyjazde do rovinky krutit, ESP okamzite zabralo nedovolilo aby sa auto zacalo uplne otacat okolo svojej osy. No urobil som \"hojdacku\" neopustil som vsak svoj smer (dvojpruhova cesta jednym smerom) a nikdy som nebol viac ako 45 stupnov bokom na vozovku. Celkovo som bol spokojny z techniky, ktora zabrala ako mala. Otazka je co by som mal urobit aby to mala technika este jednoduchsie? Samozrejme poznam odpoved ist pomalsie do zakruty, skor by ma zaujimalo rady typu pustit nohu z plynu ci naopak pridat, vyrovnat kolesa alebo drzat ich v povodnej polohe smerovania zakruty... Citovat
AnotherOne Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 ESP sa prispôsobuje tebe a tvojej požiadavke na smer jazdy nie naopak. Takže ak vytočíš volant nejakým smerom a ESP zistí, že auto tam nesmeruje snaží sa to v medziach fyzikálnych zákonov dorovnať. Ak vytočíš kolesá iným smerom ako je zákruta, ESP bude predpokladať, že to je smer, ktorým chceš ísť a ešte to zhoršíš - preto tá hojdačka. S plynom sa odporúča nehrať, držať ho konštatne, potrebné zníženie výkonu si auto urobí samo, samozrejme okrem prípadu, že potrebuješ zastaviť. [upravil dne 12.2.2010 AnotherOne] Citovat
Gibon83 Odesláno 12. únor 2010 Autor Odesláno 12. únor 2010 takze ta hojdacka bola moja vina a mal som kolesa nastavit smerom rovno a volantom nekrutit... OK dobre vediet, Dakujem Citovat
AnotherOne Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Teória je jedna vec a prax druhá, treba sa s autom zžiť a situácie si odskúšať, aby si vedel čo môžeš očakávať, kedy ti ESP ešte pomôže a čo už musíš zvládnuť sám. Ten systém nie je všemocný, fizykálne zákony neoklame. Citovat
Gibon83 Odesláno 12. únor 2010 Autor Odesláno 12. únor 2010 No to mi je jasne :-) prave preto som to vyskusal dnes a prave preto sa pytam :-) normalne by som isiel do tej zakruty o tretinu ci polovicu pomalsie, ale obcas sa na vozovke najde lad, ktory nie je vidiet ci je zakryty snehom... No a preto sa pytam a uz mam aj vyhliadnute prazdne parkovisko, kam pojdem zrejme skusat :-) [upravil dne 12/2/10 Gibon83] Citovat
Y2K Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Tak tak...prazdne parkovisko je najlepsie na praktiku... Mne celkom to ESP a ostatne systemy bodnu nakolko sa nemusim tolko starat o to ako ist do zakruty a podobne. Ale obcas to vypinam nech je sranda Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 No ja som v sucasnom pocasi tiez mal moznost odskusat ako funguje ESP a bol som velmi milo prekvapeny ako dobre to funguje. V rychlosti okolo 50 - 60 km/h som sa snazil dostat do smyku a auto aj napriek hrubej snehovej pokryvke bezproblemov drzalo mnou urceny smer jazdy.. Samozrejme treba sa drzat fyzikalnych zakonov. Milujem bravcove hlavy v mercedesoch co si myslia ze pre nich fyzika neplati a v 100 km rychlosti predbiehaju cez kasu v strede vozovky a samozrejme nejaky ten kamienok do okna tiez ustedria Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.