Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zistil som,ze prave predne koleso mi vytrca o cca 1cm viac ako druhe :(

Cim to moze byt?

Blatnik krivy nie je... Mal som narazene auto zo strany oproti (vymenena otoc,tlmic,poloos) Snad nemam nieco posunute

[upravil dne 12.2.2010 Bloodeye]

Guest servisman
Odesláno

a před tím vše vpohodě??

Koukl bych na rozměr ráfků kol zda jso shodné ,jestli jeden není jiného ET než druhý

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: Holland

Není povyjetá poloos??!!:mad:

Nebránil by tomu kotúč? Je na náboji ale strmeň brzdy na tehlici.

Taky nemusí být orig.poloos:myslim-všiml jsi si toho az po změně ET-musíš dle mého vše přeměřit:roll

Odesláno

Jelikož ti kolo vylézá na druhé straně, než byl náraz, tipnul bych na posunutý pomocný rám, na kterém jsou uložena ramena nápravy. Chtělo by to nechat celé proměřit.

[upravil dne 12/2/10 HonzaZ]

Odesláno

poloosa nemuze byt vysunuta, brani tomu totiz spodni kulovy cep na rameni, ktery drzi tehlici na svem miste, takze tehlice nemuze uhnout do strany a tim je i pevne dana vzdalenost prevodovka-tehlice

v tomto pripade je 100% hnute neco od te nehody, jak pise HonzaZ, bud ten pomocny spodni ram, nebo je proste hnuty cely predek, zde pomuze jedine zmereni geometrie, pripadne zmereni cele karoserie na rovnaci stolici

Odesláno

Diki pani:papa

na geometrii som ale po tej nehode bol,stale bolo nieco krive-az kym som nevymenil otoč kolesa... potom bola geometria ok.

preto asi ten pomocny ram... co sa s tym da robit?

[upravil dne 12.2.2010 Bloodeye]

Odesláno

Vem si metr a změř délku ramen. Setkal jsem se s tím u mojí 309sx. Měl jsem špatný čep ramena (rameno Y jako u GTi), objednal jsem jiný, podle katalogu ok, ale mělo jinou délku než to původní, vrátil jsem ho, objednali jiný a zase špatná délka (lišilo se to nevim přesně 1. asi 0,5 cm, 2. asi 2cm). Možná taky máš špatnou délku ramene. Porovnej jestli jsou obě stejně dlouhý.

[upravil dne 12/2/10 Benžík]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...