Bloodeye Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Zistil som,ze prave predne koleso mi vytrca o cca 1cm viac ako druhe Cim to moze byt? Blatnik krivy nie je... Mal som narazene auto zo strany oproti (vymenena otoc,tlmic,poloos) Snad nemam nieco posunute [upravil dne 12.2.2010 Bloodeye] Citovat
Guest servisman Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 a před tím vše vpohodě?? Koukl bych na rozměr ráfků kol zda jso shodné ,jestli jeden není jiného ET než druhý Citovat
Bloodeye Odesláno 12. únor 2010 Autor Odesláno 12. únor 2010 Pred tym som si to nevsimol... vidno to bolo,az ked som na auto nahodil 7,5x17 kola A aj pri zimnych kolach mi vytrca,takze v kolach to nebude Citovat
pastorek Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Podľa všetkého máš niečo posunuté. Najrozumnejšie by bolo ísť na geometriu, tam by mali zistiť súmernosť kolies. Citovat
pastorek Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Původně zaslal: Holland Není povyjetá poloos??!! Nebránil by tomu kotúč? Je na náboji ale strmeň brzdy na tehlici. Citovat
Holland Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Holland Není povyjetá poloos??!! Nebránil by tomu kotúč? Je na náboji ale strmeň brzdy na tehlici. Taky nemusí být orig.poloos:myslim-všiml jsi si toho az po změně ET-musíš dle mého vše přeměřit:roll Citovat
HonzaZ Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Jelikož ti kolo vylézá na druhé straně, než byl náraz, tipnul bych na posunutý pomocný rám, na kterém jsou uložena ramena nápravy. Chtělo by to nechat celé proměřit. [upravil dne 12/2/10 HonzaZ] Citovat
Ferry Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 poloosa nemuze byt vysunuta, brani tomu totiz spodni kulovy cep na rameni, ktery drzi tehlici na svem miste, takze tehlice nemuze uhnout do strany a tim je i pevne dana vzdalenost prevodovka-tehlice v tomto pripade je 100% hnute neco od te nehody, jak pise HonzaZ, bud ten pomocny spodni ram, nebo je proste hnuty cely predek, zde pomuze jedine zmereni geometrie, pripadne zmereni cele karoserie na rovnaci stolici Citovat
hargrayves Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 geometrie vše neprozradí,ale jak píše Ferry,bude hnutý pomocný rám,nebo celý předek karoserie Citovat
Bloodeye Odesláno 12. únor 2010 Autor Odesláno 12. únor 2010 Diki pani:papa na geometrii som ale po tej nehode bol,stale bolo nieco krive-az kym som nevymenil otoč kolesa... potom bola geometria ok. preto asi ten pomocny ram... co sa s tym da robit? [upravil dne 12.2.2010 Bloodeye] Citovat
hargrayves Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 neřešil bych to,pokud je geometrie OK a nesjíždí se pneu Citovat
Benžík Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Vem si metr a změř délku ramen. Setkal jsem se s tím u mojí 309sx. Měl jsem špatný čep ramena (rameno Y jako u GTi), objednal jsem jiný, podle katalogu ok, ale mělo jinou délku než to původní, vrátil jsem ho, objednali jiný a zase špatná délka (lišilo se to nevim přesně 1. asi 0,5 cm, 2. asi 2cm). Možná taky máš špatnou délku ramene. Porovnej jestli jsou obě stejně dlouhý. [upravil dne 12/2/10 Benžík] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.