matulo Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 Stala sa mi taka vec, isiel som na pumpu natankovat,ale cestou mi to skapalo, pretoze mi uplne dosla nafta. Teraz som cital, ze ked sa nieco taketo stane, mal by sa odvzdusnit motor pomocou odvzdusnovacieho ventilu,lenze ja som toto nepsravil. Jednoducho som natankoval a trochu dlhsie startoval, kym si cerpadlo natiahlo naftu. Takze by som sa chcel spytat, mam dodatocne uvolnit ten ventil alebo to uz mam nechat tak? Moze to nejako uskodit motoru? Citovat
ozzy56 Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 když příště zase dojde nafta a máš el. pumpu v nádrži,zapni klíček ve spínačce párkrát do druhé polohy a odvzdušní se samo... jestli el.pumpu nemáš,povol odvzdušnovák a pumpuj ruční pumpičkou (balonkem)--až půjde čistá nafta bez bublinek,zatáhni odvzdušnovák a nastaruj, to je vše Citovat
matulo Odesláno 11. únor 2010 Autor Odesláno 11. únor 2010 dakujem, tak to necham tak teraz dufam,ze sa mi take nieco uz nestane, bola to dost trapna situacia.. a nevies ako alebo kde by som mohol zistit ci mam alebo nemam tu el. pumpu? Citovat
ozzy56 Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 tak jestli máš ruční pumpičku, nemáš el. pumpu v nádrži dej tu VIN číslo a zjistíme to přesně... Citovat
matulo Odesláno 12. únor 2010 Autor Odesláno 12. únor 2010 VIN VF33HRHRH84358580 vopred dakujem Citovat
ozzy56 Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 el. čerpadlo v nádrži nemáš, je tam jen palivoměr:papa Citovat
ozzy56 Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Původně zaslal: AnotherOne ozzy :)ano, nedávno jsme probírali... hledám na serboxu tu dopravní pumpu a zatím nemůžu najít, o vysokotlakém čerpadle moc info není Citovat
AnotherOne Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Tu je palivová sústava tohto auta, dopravné pumpa je očividne integrovaná do vt čerpadla. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 ano,to jsem našel,ale chtěl jsem se podívat více podrobněji na rozložené vysokotlaké čerpadlo včetné té dopravní pumpy (na jakém principu pracuje--zda membrána,nebo píst,nebo zubové),ale takový obrázek tam bohužel není...,asi z důvodu,že při problému s čerpadlama by se dávalo jako celek na repas,nebo koupit nové Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.