Jirka 807 Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 tak sem se vydal na stk ale jelikož sem tam přijel zrovna v dobu když se jim zrovna moc nechtělo tak sem neprošel svislí spodní čep vůle na obouch stranách ihned sem zajel za kamárádem a domluvil opravu před chvílkou mi to přivez i s hotovou stk , měnil mi spodní ramena protože se tady samotný čep nedá vyměnit přitom mi zjistil sjetý destičky tak je taky vyměnil a cena no na mrtvici co u jinýho auta by stálo pár korun tak mě to vyšlo sakum práskmatriál plus práce necelých 11000 kč, takže co mam asi tak půl roku tohle auto tak sem dal víc na opravách ,než co sem měl před tím forda skoro pět let .:bacha Citovat
Sasula Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 jelikoz ten tvuj kamarad ti prodal dily za MOC... taky budu menit rameno... jenom kvuli praskly manzete na tom cepu... bude to stat 2500... prece jen podvozek je ital ... Citovat
Jirka 807 Odesláno 11. únor 2010 Autor Odesláno 11. únor 2010 nene já sem na to nechtěl uplně ty nejlacinější věci protože mam takovou zkušenost u forda dali mi tam to nejlacinější co bylo na trhu a za půl roku sem to dělal znovu to bylo i s deskama za půl roku šli na plech a to většinou dobržďuju motorem už nechci žádný sračky . Citovat
plaz Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 prosimte kolik mas najeto zes to menil ja mam 226456km a v prosinci 23 jsem byl na stk a ok Citovat
Jirka 807 Odesláno 11. únor 2010 Autor Odesláno 11. únor 2010 asi 180 ale vono to tak hrozný nebylo ale trefil sem na vola dozvěděl sem se že musej vyhodit určitý procento a já sem se zrovna trefil protože přede mnou pustil plno aut tak mě vyrazil jinak co sem se dozvěděl plno lidí už tam přestalo jezdit ale to sem nevěděl no tak to mam udělaný akorát že to stálo plno peněz a aspoň sem ušetřil kotouče protože co mi to kluk přivez tak řikal tak 14 dní a šlo by to až na kotouče akorát že je peugeot nejdražší auto na díly tak nebyly snat drahý ani když sem měl mazdu ale je fakt že na tý sem skoro nic nedělal to bylo bezudržbový auto tam sem nalil jen benzín ,olej a jezdilo pořád dokud mi to syn nezrušil. [upravil dne 11/2/10 Jirka 807] Citovat
MotoMoto Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 Nevím, ale japponský a korejský auta nebo ameriky mají podstatně dražší náhradní díly. Stačí se kouknout do ceníků. Citovat
Jirka 807 Odesláno 11. únor 2010 Autor Odesláno 11. únor 2010 jj já vim já to bral tak že na tý mazdě sem nemusel nic spravovat jen běžný věci prostě byl to držák než sem mu to pučil. Citovat
Jirka 807 Odesláno 11. únor 2010 Autor Odesláno 11. únor 2010 jj je v tom bordel a jde jen vo prachy Citovat
plaz Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 no ale takhle budou mit utrum protoze na stk muzes kamkoliv Citovat
MatrixChose Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 Taky jsi měl Mazdu a Forda MPV? Kup si Sharana nebo Galaxy a pak si užij dobrý ceny Hlavně jestli byly vymlácený tak by ti taky mohla vylítnout poloosa a nadával by jsi víc, buď rád, že je to OK. Citovat
Jirka 807 Odesláno 11. únor 2010 Autor Odesláno 11. únor 2010 jj taky příště pojedu jinam právě že to tak hrozný nebylo ale to je jedno je to vyměněný a je to v cajku aspoň se můžu spolehnout že je to v pořádku občas jezdím trochu rychle Citovat
JirkaMTPO Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Zdravím. Já mám stejné zkušenosti s STK v Třebechovicích pod Orebem. Zdá se mi, že dělaj technický jen jistým překupníkům s auty. Mě jednou vyhodili kvůli ruční brzdě, že nešla přesně na třetí cvaknutí, tak jak by si to představovali. Dal jsem do servisu /bez zásahu/a týž den byla v tom samém STK technická OK. Asi je to jen o známostech a nebo bakšiši. Na to jim... a raději jezdím do HK. Citovat
plaz Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 to jsou pekny vydridusi delaj si znas blazny o trech zoubcich slysim poprve :bacha:bacha Citovat
Jirka 807 Odesláno 13. únor 2010 Autor Odesláno 13. únor 2010 jj to sem už taky slysel sou to kuvy protože když tě vyhoděj tak opakuješ a dáš další kilo jen nás ždímat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.