Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak sem se vydal na stk ale jelikož sem tam přijel zrovna v dobu když se jim zrovna moc nechtělo tak sem neprošel svislí spodní čep vůle na obouch stranách ihned sem zajel za kamárádem a domluvil opravu před chvílkou mi to přivez i s hotovou stk , měnil mi spodní ramena protože se tady samotný čep nedá vyměnit přitom mi zjistil sjetý destičky tak je taky vyměnil a cena no na mrtvici co u jinýho auta by stálo pár korun tak mě to vyšlo sakum práskmatriál plus práce necelých 11000 kč, takže co mam asi tak půl roku tohle auto tak sem dal víc na opravách ,než co sem měl před tím forda skoro pět let .:fnuk:bacha

Odesláno

jelikoz ten tvuj kamarad ti prodal dily za MOC... taky budu menit rameno... jenom kvuli praskly manzete na tom cepu... bude to stat 2500... prece jen podvozek je ital ... :D

Odesláno

nene já sem na to nechtěl uplně ty nejlacinější věci protože mam takovou zkušenost u forda dali mi tam to nejlacinější co bylo na trhu a za půl roku sem to dělal znovu to bylo i s deskama za půl roku šli na plech a to většinou dobržďuju motorem už nechci žádný sračky .

Odesláno

asi 180 ale vono to tak hrozný nebylo ale trefil sem na vola dozvěděl sem se že musej vyhodit určitý procento a já sem se zrovna trefil protože přede mnou pustil plno aut tak mě vyrazil jinak co sem se dozvěděl plno lidí už tam přestalo jezdit ale to sem nevěděl no tak to mam udělaný akorát že to stálo plno peněz a aspoň sem ušetřil kotouče protože co mi to kluk přivez tak řikal tak 14 dní a šlo by to až na kotouče akorát že je peugeot nejdražší auto na díly tak nebyly snat drahý ani když sem měl mazdu ale je fakt že na tý sem skoro nic nedělal to bylo bezudržbový auto tam sem nalil jen benzín ,olej a jezdilo pořád dokud mi to syn nezrušil.

[upravil dne 11/2/10 Jirka 807]

Odesláno

Nevím, ale japponský a korejský auta nebo ameriky mají podstatně dražší náhradní díly. Stačí se kouknout do ceníků.

Odesláno

Taky jsi měl Mazdu a Forda MPV? Kup si Sharana nebo Galaxy a pak si užij dobrý ceny :super Hlavně jestli byly vymlácený tak by ti taky mohla vylítnout poloosa a nadával by jsi víc, buď rád, že je to OK. :)

Odesláno

jj taky příště pojedu jinam právě že to tak hrozný nebylo ale to je jedno je to vyměněný a je to v cajku aspoň se můžu spolehnout že je to v pořádku občas jezdím trochu rychle

Odesláno

Zdravím. Já mám stejné zkušenosti s STK v Třebechovicích pod Orebem. Zdá se mi, že dělaj technický jen jistým překupníkům s auty. Mě jednou vyhodili kvůli ruční brzdě, že nešla přesně na třetí cvaknutí, tak jak by si to představovali. Dal jsem do servisu /bez zásahu/a týž den byla v tom samém STK technická OK. Asi je to jen o známostech a nebo bakšiši. Na to jim... a raději jezdím do HK.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...