cvrlo Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 Tak to si mi perfektne opísal:potlesk Teraz to už ozaj bude brnkačka:P Som zvedavý, koľko úchytiek \"zarve\", ale veď uvidím. Ďakujeeeem! Potom dám vedieť, ako to dopadlo:super :papa:papa:papa Citovat
cvrlo Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Tak to mám úspešne za sebou:roker S tou prechodkou to bol ozaj zaberák, no podarilo sa.. Všetko to trvalo asi tak 5 hodín, ešte vyriešiť to prepínanie rt4, keby sa to dalo aspoň cez prepnúť cez \"source\", ale tam mi zobrazí len symbol konektorov, musím to prepínať cez menu:(. Nedalo by sa to nejako zjednodušiť? Citovat
Přema Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 U RT4 ne........aspon o tom nevím.......u RT3 to jde a funguje........ Citovat
cvrlo Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 to je ale smola, ale prečo mi tam pri prepínaní cez source svietia len tie dva konektory, nič viac...? Nejde to nejako nastaviť, aby preplo priamo na video? Citovat
Přema Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Ty konektory na obrazovce znázornují přepnutí AUDIA ne VIDEA....VIDEO musíš právě přepnout přes menu Citovat
cvrlo Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 ahaaaa:roll Tak dííííík! :papa:papa ozaj, \"neurval\" som ani jeden úchyt:super Citovat
Simako Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 chtěl bych se zeptat zda je u RT3 (odblok videa za jizdy) potřeba dodělat odblok i přes dia nebo stačí jen dodělat manuální přepínač na lcd? přepínač jsem si udělal, kamera na couvání přes relátko funguje, ale video za jízdy nee... dík moc za rady Citovat
Přema Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Manuální přepínač na lcd...tím je potom zajištěn i odblok videa....... Citovat
Simako Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 video vidím ale po rozjetí se aux zvuku vrátí na rádio.... Citovat
uepepe Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 myslim ze by stacilo len zmenit hodnotu rychlosti blokovania vydea ktora je nastavena ak sa pamatam na 30km/h....ja som si ju zmenil na 225km/h a uz video pekne slape urobis s pomocou mirascriptu http://mira308sw.altervista.org/en/index.htm edit: v prilohe mas konkretny mirascript, ktory staci napalit a vlozit do radia, po nacitani sa ta bude pytat na zmeny podla obrazkov, hned ta prva ti zmeni tu rychlost blokovania videa na 225km/h have fun http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=922088b1f3028f354fa3361a3382355d odblok.zip [upravil dne 23/5/11 11:34 uepepe] Citovat
Pechy Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Tak sem si objednal tuhle kameru, doufám že to nebude nějaký úlet a bude pěkně zobrazovat... http://www.vltava2000.cz/gsm-caraudio/goods-ccmspz-0-cmos-kamera-s-rameckem-pro-spz-format-pal.html Nemá někdo zkušenost s montáží na sedan? Je to obdobné jako u SW? Mám strach, aby ta kamera nemířila moc dolů? SW má značku položenou o dost výše tam to musí být v pohodě. Citovat
Brizan Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Ta kamera je na kloubu, muže směřovat kolmo dozadu nebo si jí můžeš sklopit podle potřeby. Já to mám nastavený tak, že ve spodní části obrazovky vidím hranu nárazníku. Tudíš na sedan by šla, jen si nejsem jistej rozměry. Nevim jak přesně má tvarované místo pro SPZ sedan, jinak rozměry by měly být skoro stejné jako má normální rámeček, akorát že je to obráceně, tlustý pruh je nahoře (ten kde bývá zpravidla nějaká reklama). Citovat
godzilaTO Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 a co ta bluetooth kamera s monitorom v spetnom zrkadle? Citovat
Brizan Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 A proč dávat extra monitor když už jeden v autě máš a proč přijít o samostmívací zrcátko a nahradit to něčím nevzhledným? Citovat
godzilaTO Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 rozmyslal som nadtym..maju to v TU a aj v reale(nemecko) za 90eciek...reku ze skusit...ale neviem...neviem...alebo si dcat troska prace a prsknem tam nejake cuvacie senzory co aspon budu pipat - nemyslim si ze moj displej podporuje cuvacky... Citovat
Brizan Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Záleží co by si měl radši, jestli couváky nebo kameru. Já mám naštěstí obojí a je to pohodička, ještě bych si je hodil i dopředu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.