Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zase som sa babral v motory a zistil som nieco,ale neviem ci je to ono,ked je nastartovane tak pocujem okolo jednej kadice tak ako keby sicalo dam aj foto kde je ta hadica ide od motora do vzduchoveho nasavania a montoje sa z vnutornej strany ako je starter,ale neviem naco to sluzi???

Odesláno

a tu je pre vsetky motory lepsie povedane motor ew7j4a ja mam motor ew10j4.takze uz som stoho dost mino.ale okolo stoho nemoze sicat ze?ked sa menil motor tak aj ta hadica bola odpojena ale neviem ci tam su nejake tesnenia,lebo v service box niec nieje pisane.

Odesláno

ahojte konecnce som to opravil ;) vymenil som alternator,lebo mi prebijal,znizili sa otacky na 1300,a isiel som dalej po zvuku co mi nieco sicalo,nakoniec cely problem bol v tej sivej hadici co je obrazok vyssie sicanie mi islo ako je hadica a vzduchove saniea,som ju nahol a sicanie prestalo a chod motora krasny tichy,asi zle tesnila :) cize motor ide ako hodinky,uz len vymenit olej a bude parada :)

Odesláno

No tak super, nicméně já sice nevím co je to za hadici, ale není náhodou gumová opletená? Protože pokud ano tak je možná uvnitř prasklá a to by se ti závada asi zase opakovala.

Odesláno

praveze sa mi zda ze nieje gumena,ale asi zelezna je tvrda a neda sa ani tvarovat,a nieje prasknuta,ale nesedala celou plochou na sacom potruby a preto to robilo bordel,a ako sa napaja na sacie potrubie tak tam nieje ani ziadne tesnenie,a ani nebolo to cisto tlaci taka podlozka a potom asi segerka.inak je to zaujimave,ale keby to niekomu robilo tiez tak tak nemusi tam nic robit ono to bude pocut sicat a ked sice tak je tam problem,vsak to auto mi zralo benzin ako 4.0 motor :) ani si nevies predstavit aky som rad ze je to uz ok. :)

Odesláno

vsak to aj v daka tebe sa mi to podarilo,lebo ked tebe to nesici tak nemoze ani mne :) ani si nevies predstavit ako sa teraz a autom fajne jazdi,nic necuka otacky krasne drzia,ked dam nohu z plynu tak hned prestane tahat motor,a hlavne spotreba :) 9l a nie 17l :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mám podobný problém a chci se podívat na ten krokový motorek ale vůbec nevím jeho přesné umístěni, respektive demontáž. Neporadíte?

Odesláno

motor 1.8 16V . Po zahřátí když chci přeřadit tak například jedu dvojku na 3500 ot vymáčknu spojku, otáčky okamžitě jdou na 4000 a víc aby pomalu klesly na asi 2700 kde pravidelně kolísají mezi 2700 - 3500. Jenže zastavím náhodně a závada se ztratí tedy tak že po chvilce je to tak že leze na volnoběh velmi neochotně ale nakonec sleze. Když jsem v poruše tak nejsem schopen držet minimální rychlost např. kolona. Dám 1 a motor si sám táhne asi do 2000 ot pak naráz cukne a vypne a to se stále opakuje takže musím jet pod brzdou a motor si sám přidává.

Odesláno

Vím že je někde u škrtící klapky. Je to benzin r.v. 98 a svezení pohoda pokud funguje. Právě zajímavé je že třeba 4 dny bez problému a najednou tento problém akorát čas bez problému a problém se zkracuje. Dnes vím že když pojedu po dálnici 150 tak tam poruchu mám. Když jedu 130 tak někdy nemám ale víc a víc se to snižuje

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...