cappo2 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Zdravím všetkých. Možno mám trocha laicku otázku ale radšej sa opýtam ako ... . Keď vypnem motor tak aj keď je auto v kľude počuť pod kapotou také hučanie.Neviem ako dlho to trvá.Vie mi niekto povedať čo to tám hučí? Ďakujem. Citovat
Ferin007 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 To je normální. To, že zastavíš, neznamená, že se i zchladí motor. Právě naopak. Přestím ho chladil vzduch, po zastavení musí větrák. Citovat
twoolf Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 nevím co máš za motor, ale mě po chcípnutí vrčel/hučel elektromagnet na ovládání wastgate turba. Tejden na to přestal chodit... p.s. dej si auto do popisu .) Citovat
omegaalfa Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 trvá to cca 1 min a je to klimatizace, byl jsem kvůli tomu v servisu a je to normální ( běží to i když je vyplá) Citovat
Ferin007 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Původně zaslal: omegaalfa trvá to cca 1 min a je to klimatizace, byl jsem kvůli tomu v servisu a je to normální ( běží to i když je vyplá) Klimatizace možná, ale motoru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.