Guest mirdas2 Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Ahoj,občas se někde od přední nápravy ozve takový jakoby klepnutí.Dělá to jen občas.Včechny čepy jsou ok.Známý říká,že by to mohlo být horní uložení tlumičů.Nemá s tím někdo zkušenost co by to mohlo být a za kolik se to dá opravit? Citovat
somira Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 pokud by to bylo ložisko horního uložení, tak to jsem si nechal nedávno měnit, protože praskla pružina... a to bylo slyšet při točení volantem dost... psal jsem to tu... http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0 [upravil dne 7.2.2010 somira] Citovat
Guest mirdas2 Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Na kolik tě to vyšlo?Mě to dělá jen někdy,spíš když přejedu nějakou podélnou nerovnost(koleje, atd) Citovat
somira Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 já jsem měnil pružiny, ložiska i tlumiče na obou stranách.... Citovat
Wensdy Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Mě se taky ozývalo takový divný klepnutí až bouchnutí ze předku a taky jen občas. Protože mi v servisu při prohlídce oznámili že je špatný rameno tak jsme to přičítal rameni a objednal jsem ho. Při výměně jsme zjistili že je taky hodně volnej čep na tyčce stabilizátoru. Takže mám již objednáno a uvidíme. Citovat
golias Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Myslím že to bude tyška na stabík, taky jsem všechno odskoušel a bylo ok, ale až jsem ty tyčky sundal tak na jedné byla vůle, tak to vyzkoušej než začneš objednávat Citovat
Petis136 Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 mám to samý a bude to buď čep nebo uložení stabilizátoru Citovat
jakstone406 Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Ahoj.Taky jsem měl to lehký klepnutí občas, příčná nerovnost třeba koleje.Vyměnil jsem obě tyčky(kosti)příčnýho stabilizátoru a jeho uložení a byl klid. Ty kosti přesně 1180 Kč. A pozor, na 406 na zadku, to už není lehký klepnutí,ale přímo kov na kov a přišlo to z ničeho nic. Hodně štěstí a málo výdajů. Citovat
plaz Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 jo vetsinou jeto ta tycka taky menil cca 480kc bez dph Citovat
JirkaMTPO Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Ahoj. Já mám 807 teprve od listopadu 2009. Tak se teprve učím dle vašich názorů a rad. Asi to nebude věcné, ale mě začalo jakoby klepnutí u motoru při zátahu, při přidání plynu při jízdě to jakoby drhlo-byl to sylenblok motoru. Cena 780,-Kč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.