Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

divné zvuky,přední náprava

Recommended Posts

Guest mirdas2
Odesláno

Ahoj,občas se někde od přední nápravy ozve takový jakoby klepnutí.Dělá to jen občas.Včechny čepy jsou ok.Známý říká,že by to mohlo být horní uložení tlumičů.Nemá s tím někdo zkušenost co by to mohlo být a za kolik se to dá opravit?

Guest mirdas2
Odesláno

Na kolik tě to vyšlo?Mě to dělá jen někdy,spíš když přejedu nějakou podélnou nerovnost(koleje, atd)

Odesláno

Mě se taky ozývalo takový divný klepnutí až bouchnutí ze předku a taky jen občas.

Protože mi v servisu při prohlídce oznámili že je špatný rameno tak jsme to přičítal rameni a objednal jsem ho.

Při výměně jsme zjistili že je taky hodně volnej čep na tyčce stabilizátoru. Takže mám již objednáno a uvidíme.

Odesláno

Myslím že to bude tyška na stabík, taky jsem všechno odskoušel a bylo ok, ale až jsem ty tyčky sundal tak na jedné byla vůle, tak to vyzkoušej než začneš objednávat

Odesláno

Ahoj.Taky jsem měl to lehký klepnutí občas, příčná nerovnost třeba koleje.Vyměnil jsem obě tyčky(kosti)příčnýho stabilizátoru a jeho uložení a byl klid. Ty kosti přesně 1180 Kč. A pozor, na 406 na zadku, to už není lehký klepnutí,ale přímo kov na kov a přišlo to z ničeho nic. Hodně štěstí a málo výdajů.:)

Odesláno

Ahoj. Já mám 807 teprve od listopadu 2009. Tak se teprve učím dle vašich názorů a rad. Asi to nebude věcné, ale mě začalo jakoby klepnutí u motoru při zátahu, při přidání plynu při jízdě to jakoby drhlo-byl to sylenblok motoru. Cena 780,-Kč.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...