Medvěd Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Každý prodej či koupě je a bude vždycky obchodem. Každý obchod má dvě strany (prodejce - kupující) a pokud se tyto strany někde protnou, pak je to zcela jejich věc (samozřejmě pokud se pohybují v mezích povolených zákony). Všichni bazaráci prodávají auta proto, aby na nich vydělali - kdyby si chtěli otevřít charitu, asi by si jí otevřeli a nezabývali se manipulací s plechovým šrotem. Pokud Vás osloví nějaký bazarista po tydlifonu, je přece Vaše rozhodnutí, zda se k němu přes půl republiky rozjedete (a následně mu auto prodáte třeba o 30% levněji) nebo zda ho pošlete do někam ... Jsou lidé, kteří nutně potřebují TEĎ hned a okamžitě peníze a pro ně je třeba taková nabídka plně schůdná. samozřejmě, všichni byste okamžitě chtěli auta od právě takových koupit, jenže: a) nemáte na masivní reklamu b) většinou ani nemáte ty kačky v kapse Pokud máte chuť a čas měsíce inzerovat prodej na Sbazarech, TIPcarech, Peugeot foru apod. s velice nejistým výsledkem, nikdo Vám přece v takovém počínání nebrání. Ten pán, co Vám volá z bazaru si jen dělá svou práci a nabízí Vám jednu z možností - jestli jí využijete je čistě Váš byznys. [upravil dne 7/2/2010 Medvěd] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 No ja som mal s AAA ckom 2 skusenosti 1. Bola moja. Prodval sem punto, 1.7 TD cko. Koupil sem ho za 95 tisic (v dobe kdy stali cca 115 - 120 ) s jistymi chybami ... Praskle predni svetlo, sjete zimny pneu, strikana predna kapota + strecha (od krupov, mal som aj foto ako to bolo pred, a ako po) inak lak celkem peknej, sem tam nejaky oderek, a zadny tlmic to mnel za sebou ... Kdyz sem ho prodaval, cenovka byla 75 tisic ... Udelal sem pred tym kopec fotek, a hlavne sem nafotil kazdy jamku, kazdej skrkanec, i tu puklinu na svetle, nech pak prodavajici nesjednavaji na tom, co je v inzeratu videt. Vtedy se ty auta hybali kolem 80-85 tis ... Volali mi chlapci s AAAcek, vypitali si kopec informaci, vratane VIN ... Doprade sem povedal, ze auto je v inzeratu teprv par dni, a ze s ceny nejak zasadne ulevovat nebudu. S tym souhlasil, a poslal je tam. Mnel sem takou vidinu, ze kdyz ponuknu cca 69-70 tak jim ho necham. Prisli chlapci, auto okoukli, premerali hrubku laku, a ejha, kapota a strecha bola striekana, a mate pukle predni svetlo. Ked som im na to povedal, ze to vse uz sem AAAckam zdelil, i ty buchance, a ze s tym souhlasily, zacali zase hledat. Pak nekam volali, a diktovali VIN. Pak mi oznamili, ze punto neni r.v. 1996, ale 1994 a ze sem se stal pravdepodobne obetou podvodu. To sem celkem nechapal, jelikoz na sklech (vsetky byli origo) bola zminovana 6 ka a nasel sem to i na stitkech od pasu ... Kdyz sem im to povedal, tak povedali ze to je este horsie, ze to neni od krupov, ale ze auto se prekotilo, a menili vsechny skla a teda i pasi. Tak sem teda cakal ze odcvaleji s tou jejich teorii, ale oni ze se muzeme rozumne dohodnout, a ze mi daji 40 tis To sem se pak smal, a polozil jim otazku. Pokud je teda tohle auto, podla vasich teorii prekotene na strechu, komplet polepenej bastl, a kde se vse pomnenilo, a je to jeste o 2 roky omlazene, jak je mozne, ze to chcete do AAA kde prodavate jen kvalitny auta ? Na to povedal ze muze dat max 49, ze vic jim tak ci tak v pobocke nedali. Tak sme se pekne rozloucili a jeli dal Auto sem pak predal o 2 tydny za 72 tis.... 2. AAAcka mne tu milo prekvapili. Svagor predaval svou 307 SW, 1.6 16V, prvy majitel, bezna vybava s klimou, najeto jen 48 tis protoze byl menenej v autorizaku motor ... (nasal v dansku vodu a zadrel sa, poistka to pak preplatila) Svager chtel 300 tis, pak se to nedarilo prodat, a znizoval az na 250 tis... Pak dojeli s AAA cek, po dohode ze daji 250 tisic. Prd. Dostali se na max 240 tis Sk... A povedali mu, ze ked odidu, ich ponuka 240 tisic. bude jeste platit 7 dni . Pak ze to padne. V tom se svager nasral, a povedal. Ze ked dnes odidete, tak cena 250 tis. uz platit nebude, a pak budu chtit 300 tis. Asi to povedal dost vazne, bo na to celkem skocili. Pisal sa 6 den po navsteve AAA. Svagor to nemohol predat, nikto mu na to ani len nevolal, tak povedal ze na 7 den do AAA zavola, a nech si pre to prijedou za tech 240 ... A co se to stalo 6 den mu volaji s AAA ze se ospravedlnujou, a jestli to myslel s tema 300 tis vazne ... Povedal ze ANo, a oni mu ponukli 290 tis a ze si pre to za hodinu prijedou Tak jim povedal ANO, a tak se i stalo. Prisli za necelou hodniu, v hotovosti 290 tis. Sk, podpisal papiere, a uz ju nevidel :D Takze videte, i pekne kousky za dobre penize se tam daji prodat . Citovat
Medvěd Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Varianta 2 - prostě měli kupce, který chtěl auto švagrových parametrů o něco dráž než těch 290 a AAAčka ho zrovna skladem neměla (nebo potřebovala nutně zrovna tohle auto pro \"stálého\" klienta ...) [upravil dne 7/2/2010 Medvěd] Citovat
trebor Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 je mi jasné že když má někdo autobazar tak ho má pro to aby se tím \"živil\" ale tady bych to spíš dal do roviny bazarista -zloděj a podvodník ,když jsem se snažil sehnat nějaké auto já tak jsem se prošel i po bazarech a když člověk není úplně mimo mísu tak se musí smát když vidí co se v jakém stavu prodává a za kolik ....já vím že bych si v autobazaru auto nekoupil ....tolik moje zkušenost Citovat
Demo Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Dneska je super, že auťáků jsou mraky. A pokud člověk neshání nějakou specialitu, která je jen jedna v republice, tak není problém. Dají se usmlouvat takové slevy.... [upravil dne 8.2.2010 Demo] Citovat
kujon106 Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Pokavaď budou stále existovat \"blbí\" lidé, tak budou existovat i \"nefér\" taktiky ;] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.