ro.bla Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Nemá někdo zkušenost s výměnou zámku dveří, P-406, na co si dát případně pozor a hlavně kde začít? Citovat
Chepp Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 vymnenoval sem predni.... t oje celkem lahoda... staci mit torx nevim kolikatku mam sadu a par sroubovaku a nervu... davj pozor na to az odmontujes tapec na spuntiky co to jeste mimo sroubky drzi ke dverim... ja sem musel skoro vsechno ze dveri vykuchat abych konecne mohl vyndat samotny zamek... teda spsi mechanicky zamek a potom az sla ta cast co je na klic... trosku jebacka ale nic sloziteho to zas neni. Mne sem to tak za 1-2hod hotove obe dve dvere s veskerou opatrnosti.... Ale potom sem delal kufr break... a to byl porod po dvou hodinach sem zjistil ze zamek z sedanu do breaku nenarvu a tak sem to dalsi dve hodiny skladal.... tzn at zije central na kufr.. predek mi staci. Citovat
ro.bla Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 Tak děkuji aspoň za info, čeká mě to na bratrově autě a on mi určitě moc nepomůže. Dík. Citovat
oddie Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Je to naprosto primitivní, u dveří se sundaným tapecírem trvá vyndání samotného zámku asi minutu. Bohužel nemám kliku tady, jinak bych ti to vyfotil. Citovat
ro.bla Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 Tak moc děkuji, snad to zvládnu. Dík. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.