GRiMx Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Původně zaslal: vojtasUL včera se pekáč umyl a trochu vyleštil TurtleWaxem s přísadou bílý barvy používám ten samej ale v černém provedení dobrá volba Citovat
sekaj Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Původně zaslal: georgegg Původně zaslal: sekaj Si děláš srandu Číny???:o:o. možná si to chtělo nejdřiv na těch stránkách něco projít, myslim že to sou stránky v pohodě Neříkám že stránky jsou špatné ale kola za litr jsou číny,které bych si na auto nedal.Raději menší rozměr a kvalitní.Jsou to přecejenom 4 body co tě drží na vozovce. Citovat
...206... Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 jj jasný já bych šel taky do jinejch ale našel jsem to tak jsem to sem dal a myslim že tam maj slušný ceny ;-) Citovat
georgegg Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 jj ceny tam sou dobrý, i u značkovejch, nemit pneu přímo od výrobce tak si tam hned objednám Citovat
vojtasUL Odesláno 22. duben 2010 Autor Odesláno 22. duben 2010 Gumy jsem splašil 2 nový Champiro jsou to nějaký Malajsie ale držej dobře. a 2 Fuldy sice jetý, ale skoro jako nový Citovat
vojtasUL Odesláno 22. duben 2010 Autor Odesláno 22. duben 2010 Původně zaslal: GRiMx Původně zaslal: vojtasUL včera se pekáč umyl a trochu vyleštil TurtleWaxem s přísadou bílý barvy používám ten samej ale v černém provedení dobrá volba přetáhnul jsem jenom kapotu a bylo to skoro jako zrcadýlko až nebudu línej jak veš tak poleštim celý auto, koupil jsem to i s opravnou tyčinkou na škrábance a je to šikovná věcička Citovat
Rejty Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 Původně zaslal: vojtasUL Původně zaslal: GRiMx Původně zaslal: vojtasUL včera se pekáč umyl a trochu vyleštil TurtleWaxem s přísadou bílý barvy používám ten samej ale v černém provedení dobrá volba přetáhnul jsem jenom kapotu a bylo to skoro jako zrcadýlko až nebudu línej jak veš tak poleštim celý auto, koupil jsem to i s opravnou tyčinkou na škrábance a je to šikovná věcička tak se stav a udelame to u mne u baraku:-D Citovat
omegascream Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Champiro mám zimné a kupodivu na to, že je to nejaké ázijské šialenstvo narýchlo kupované z nutnosti, tak už druhý rok odslúžili k spokojnosti Citovat
vojtasUL Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 Nevim jak ale vytekly mi vzpěry 5. dveří asi tim pařákem venku. Tak mě to stálo 900 za 2 nový vzpěry Citovat
vojtasUL Odesláno 27. červen 2010 Autor Odesláno 27. červen 2010 aktuální foto po včerejšim umytí [upravil dne 27/6/10 vojtasUL] Citovat
vojtasUL Odesláno 29. červen 2010 Autor Odesláno 29. červen 2010 Tak dnes bylo auto u pana doktora, a byla mu doplněna klima Citovat
vojtasUL Odesláno 29. červen 2010 Autor Odesláno 29. červen 2010 Původně zaslal: MilanF1 Snad bude fungovat, tak, jak má zatím frčí tak jak má, před doplněnim se ani nehnula:bojim doufam že nepřestane fungovat zase Citovat
Rejty Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 V TE DILNE OKOLO JE NEJAK UKLIZENO BEZ AUT:-d Citovat
vojtasUL Odesláno 29. červen 2010 Autor Odesláno 29. červen 2010 no taky sem si řikal :-D ale jediná dílna v UL kam jsem volal, tak nebylo na objednání Citovat
vojtasUL Odesláno 16. červenec 2010 Autor Odesláno 16. červenec 2010 včera jsem se trochu přetahoval s kancem, dopadlo to nejlíp jak mohlo, je trochu počkrábanej nárazník a hliníkáč od bláta už jsem ho ale viděl vedle sebe na sedačce a auto na hadry Citovat
vojtasUL Odesláno 16. červenec 2010 Autor Odesláno 16. červenec 2010 tak po větším zkoumání na světle nepasuje přesně nárazník na světlo a blatník, až bude čas, tak ho sundám a pokusim se to napasovat aby to bylo zase ok Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 Ještě že to dopadlo jak to dopadlo .Dobře že se vám nic nestalo.Kde jsi ho potkal? Jak dopadl kanec?Nemáš foto? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.