jozocz Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Potrebujem doplnit vazelínu do ložisk v kolesách, ake typove označenie by sommal použit ? Citovat
pastorek Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Ja by som odporučil MOL Liton LT 2EP. Dá sa kúpiť na pumpách Slovnaft. Citovat
serzo33 Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Asi mam blbu otazku,ale ako sa tam da dať ta vazelina????? Citovat
ozzy56 Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 možná má něco s kuželíkovýma ložiskama...,(Š 120 ?) do pežo taky nevím jak by mazal, ale vazelína se vždy hodí [upravil dne 6/2/10 ozzy56] Citovat
Qcko Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Ja pouzivam vazelinu Castrol (biela tuba, zeleno-cervena nalepka), oznacenie neviem v hlavy, ale je zelena a paradne husta, kazdopadne je neznicitelna:D Citovat
pastorek Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Původně zaslal: serzo33 Asi mam blbu otazku,ale ako sa tam da dať ta vazelina????? Napríklad pred montážou ložiska alebo po demontáži poloosi ak je na ložisku plastové viečko. Pri automobilovom použití sa ložiská 2RS považujú ako \"so stálou náplňou maziva\" no tý čo niekedy robili v poľnohospodárstve vedia že sa v nich mazivo i dopĺňa. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.