jame bond Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 uvažujem o kúpe 307SW, ojazdený. vie mi niekto povedať či tam dozadu dám 3 destské autodsedačky? ďakujem Citovat
serzo33 Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Hm.nam do Octavie nevojdu 3 a ake je to velke auto ,este dobre ze mam Partnera,tam vojdu 3 v pohode Citovat
Matuzalem401 Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Nefylozofuj tu o Octavii tam sa do zadu nevoj:Ddu poriadne ani dvaja dospely !!! Citovat
serzo33 Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Heh,maš ty pravdu,odkedy mam Partnera tak mam problém sa fakt že poskladať tatkovi do oktavie,a to si ešte asi nesedel v tej uplne prvej generácii,tam je miesta ešte menej. Citovat
Martinsk Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Do SW vojdu 3 sedačky. Napíš chalaniskovi LUBOSK a ten ti povie presne. Citovat
jame bond Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 vieš m i dať prosím ťa na neho konmtakt? ďík Citovat
Guest FIKÍSEK Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 krásně se tam vejdou,občas jezdím se třema dětma a v pohodě. Kam se sere kokta. Citovat
twoolf Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 přesně tak! Synátor jezdí privátně uprostřed aby pěkně viděl na cest a nahoru na oblohu. Vedle se v poho vejdou dva dospělí. takže pohoda Citovat
LubošK Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 3 dětské sedačky do druhé řady 307SW naprosto v pohodě. Mám 3 děti, takže je tam vozíme skoro pořád. Pokud teda nesedí jedno z nich na 6. sedačce v kufru, když vezeme babičku. Do O2 se 3 sedačky reálně nevejdou. Citovat
jakubisko,v Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Původně zaslal: Matuzalem401 Nefylozofuj tu o Octavii tam sa do zadu nevoj:Ddu poriadne ani dvaja dospely !!! nářez :D:D pardon sice to neni k tématu ale tohle mě pobavilo :D Citovat
Onassis Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Urcite vejdou, obcas vozim 2 caparty (uz tedy trochu odrostlejsi) jen v posedacich (bobky) a jeste se tam vejde dospelej, je trochu problem se zapnutim pasu ale vzdycky se vejdou. Jinak krajni sedacky maji Isofix, prostredni uz ne. Pokud clovek neveze nic v kufru, muzes si sedacky klidne prehazet tak ze krajni jdou vic k sobe a prostredni do kufru, pak uz je mista jak v limuzine:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.