Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Puegeot 405 nejdou otevřít dveře u řidiče - Vyřešeno

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mám velký problém. Dveře u řidiče nejdou otevřít! dojel jsem do a neotevřel jsem je. Central funguje divně, když to klíčkemm u spojujeztce otevřu tak se za 1s opět zamkne a nebo naopak jak kdy. A nevím co stím :( Tapecír oddělat nemůžu, protože dveře jsou zavřené. Při posledním zavření sem musel zabrat, abych je zavřel. Prosím o pomoc nevím co stím mám dělat. :myslim Děkuji

EDIT: zámek u řídiče nereaguje na klíček. Prostě servo to nezaregistru je že se tam pohnul klíček.

[upravil dne 4/2/10 EDA911]

[upravil dne 6/2/10 EDA911]

Odesláno

joo tohle mi taky dělá...zkus zamknout auto zevnitř čudlíkem...a zkus řidičovi i spolujezdcovi dveře....mě to pomáhá....zkus to a napiš

Odesláno

vyzkoušel jsem a nepomáhá to:( když to otevřu u spolujezdca tak to normálně funguje ale to 2min se to třeba zamkne a dveře tam drží jak zabetonovaný! už sem vyrval těsnění on okna a zkouším to nahřát fénem..

Odesláno

odpacit ramecek kliky otvirani a klicku okna. Vyndat reprak, pod nim jsou srouby, nebo srouby co drzi reprak jsou az do plechu. Potom kolem dokola odcvakat spuntiky a melo by to jit, doufam, ze jsem na nic nezapomel.

Odesláno

A největší radost je sundat kolíček = výmysl chytráka. Nandat ještě lepší.

Prostě je ten zámek zmrzlej, protože to nikdy nikdo nenamazal. Jako při tom malém pohybu, který ten zamykač má, se tomu už nedivím...

Odesláno

no tak sem se do toho postil a hned sem narazli na problém :D jak mám oddělat kryt od repráku když ty šrouby jsou schovaný jako kdyby za prahem dveří :(

Odesláno

Nejsem si jistý jestli si to dobře pamatuju, měla by se sundat mřížka repro (nevim jak, v mym autě chyběla) a pod ní budou šroubky od repráku, práh by neměl vadit.

Odesláno

Důvod je jednoduchý, visí převodní páka od vnější kliky a blokuje celý mechanismus zámku. V takové situaci nejde pohnout ani klíčem, ani čudlíkem, ani vnitřní klikou, vnější klika je také mimo hru, takže nezbývá než odehnout tapec, strčit tam ruku a páku postrčit zpět. Pak dveře půjdou otevřít, a je třeba vnější kliku okamžitě vyndat a páku rozhýbat, aby se vracela.

Odesláno

Děkuji všem za cené rady! tapec sem oddělal tak napůl. čudlík normálně fungoval.. Ale jak to bráchy vždycky odemknul tak ono se to vždycky po chvilce zamklo.. Takže už sem ne nevydržel a odemknul jsem to a vypojil baterku. Dále jsem dal klíček do dveří u řidiče a mechnicky se to něák odblokovalo a zatáhnul za kliku a už to šlo :bacha Po otevření jsem zkoušel zámek jestli funguje tak jak má. Strčil sem tam šroubovák místo toho kolíkou co je ve dveřích a zámek vůbec nereagoval. tak vyměním zámek a snad to bude ok. ještě jedna věc ráno sem zjisti že nejdou zamknou zadní pravé dveře jsou teď nonstop odemknuté :-D Takže ještě jedou děkuji všem za ochotu!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...