Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kluci kdo je z Horních Počernic? Jezdim tam denně a potkáám tam v ulici U Jeslí Peugeoty 305,405,505 a 605.Bydlí tam někdo od nás z klubu? :)

Odesláno

ja sem z poco :D:super ale tyhle peugeoty nejsou nase.. ale u nas ve vjezdu stoji 405, 406 break a sedan :D a mozna pribude 607 :D takze taky rodinka pugu

[upravil dne 4/2/10 JardaMoj]

Guest Scratch
Odesláno

scratch bydli ve vysokovsky u trafiky, primo naproti obchudku :D a ma novej sterkovej vjezd a je mu to prd platny, protoze i tak s coupe taha brichem o hranu.....

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

kluci taky sem uz tam videl 2 505ky :-) treba ta 605ka tam byla vazne nahodou! Tak se tam muzeme nekdy sejit a pokecat :mrk

605ku jsem ještě nepořídil. :D 604ka spinká.

Bydlíš někde poblíž? :cool:

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

605ku jsem ještě nepořídil. :D 604ka spinká.

Bydlíš někde poblíž? :cool:

Tyjo, sem si ani nevšiml, že jsi z Prahy. :) Bych se někdy stavil, prohlídnout si ty Tvé modely, spíš na jaře, v létě, šlo by to? Vidět naživo tyhle kousky a nebát se, že na mě vlítne majitel, když to budu zkoumat někde na ulici. ;)

[upravil dne 4/2/10 Fuller]

Odesláno
Původně zaslal: Fuller

Tyjo, sem si ani nevšiml, že jsi z Prahy. :) Bych se někdy stavil, prohlídnout si ty Tvé modely, spíš na jaře, v létě, šlo by to? Vidět naživo tyhle kousky a nebát se, že na mě vlítne majitel, když to budu zkoumat někde na ulici. ;)

[upravil dne 4/2/10 Fuller]

V létě to bude lepší. Problém je, že tu nelze mít vše, takže zbytek je po garážích a stáních. Ale můžeme se někdy sejít.

Marcel505 : jsi dnes doma? Ze bych se stavil mrknout na tve krasavce :mrk

Bohužel, dnes jsem byl dlouho v práci.

V zimě je zbytek schovaný...

Ale někdy se sejít můžeme... ;)

A když už je tu tolik lidí z Počernic, tipuji asi 4-5, si uděláme někdy pánskou jízdu ne? Scratchovi napíšeme omluvenku pro manželku a bude... :D

Odesláno

Marcel505: souhlas.Jsem pro! :super

Tak to máme: Já, SV 24, Scratch, JardaMoj a kdo další? JirkaP, pak ten s tou rozsekanou 306kou. Zná ho někdo?

No a kam a co podniknout? Na Garden party je ještě trochu brzo... :D

Guest Scratch
Odesláno

garden jde pak u me, nebo muzeme zajit do knajpy na hriste na xaverov - docela dobre vari, pivo dobry, koure malo :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...