hanb Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Ahoj, dneska se ozyvalo pro behu motoru cvakani v prave casti, tam, kde je nadrz do ostrikovacu. Je to jako morseovka, je to slyset pouze uvnitr auta. Ten zvuk je pravidelnej, jako morseovka 2 tecky 3 tecky 2 tecky, chvili nic a pak znova, porad se to opakuje. Nemuze byt neco s cepadlem? Teda jestli v tech mistech v motoru je? Citovat
Ferry Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 je to v poradku, nemusis se niceho bat, to je jenom zima elektromagnetickemu ventilu odsavani benzinovych par, az bude tepleji, cvakat prestane, cvakam takhle uz 9 let kazdou zimu, a nejsem sam [upravil dne 3/2/10 Ferry] Citovat
hanb Odesláno 3. únor 2010 Autor Odesláno 3. únor 2010 diky, to jsi me uklidnil, je pravda, ze jsem si toho fsimla az kdyz jsem vypla radio, neni to hlasity, ale on jinak tak prede, ze jsem se lekla. Citovat
omegascream Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 hehe, na začiatku zimy som sa na toto tiež pýtal (moja prvá zima) Ale už som to aj sám odsledoval, že keď je 0 alebo + tak v pohode ticho, keď mrzne, tak to cvaká jak besné Citovat
hanb Odesláno 3. únor 2010 Autor Odesláno 3. únor 2010 a cvaka vam to morseovku? ted jsem to byla jeste poslouchat a cvaka to a dela to takovej zvuk pssss cvak psssssss cvak, jako by spinalo nejaky relatko. je ale zajimavy, ze mne to nedelalo pri minus 25, ale ted jo...no, jednou to asi prijit muselo. Jen doufam, ze to nemuze byt neco jinyho, horsiho Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 JJ dělá to především když je kolem 0, tak od -10 do +5, ale přesně to nesleduju, to je jen odhad, někde jsem tu zložil kdysi vlákno, to se spíš ještě okolo toho vedli ruzný dohady, nakonec se to vysvětlilo, takže už jse taky klidnější když to slyším Tady to je - [upravil dne 3/2/10 Radek Hurvajz] Citovat
Smarty Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Je to normálka, jednou jsem se to snažil zákazníkovi odhlučnit ale stejně to bude slyšet.Takže cvakači cvakejte a buďte v klidu. Citovat
hanb Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 to cvakani neni slyset venku, jen zevnitr vozu, jakoby pod palubkou. frekvence je tak 1x za 5 sec. nemuze se poroucet nejaka pojistka nebo neco ve ventilatorech? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Joo už vím, to bude motorek ovládání klapky vnitřního okruhu ventilace, je to nemoc 406, tak u 90% je poškozené ozubené kolečko a pořád to tam chroustá, mužeš skusit to přepnout tlačitkem na zavřeno, v tom momentě uslyšíš mějaký zvuk jak se motorek začne točit na druhou stranu. No je tu toho o tom napsano spousty, dá se to i opravit, ale není to uplně jednoduchý, já to odpojil a nechal být, stejně vnitřní okruh nepoužívám Třeba tady. ale je tu více témat o tom, [upravil dne 4/2/10 Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Tady, teda pokud nemáš automatickou klimu, ale tam by to tlačitko mělo mít stejný symbol, nebo nápis RECIRC Přívod vzduchu: tlačítko 1 „RECIRC“. Vnitřní recilkulace vzduchu: Při prvním stisknutí se zapíná funkci zabraňující vniku cizích pachů do vozu.Vzduch z venčí se nemůže dostat dovnitř a vnitřní vzduch je recilkulován. Rozsvěcí se příslušný symbol na displeji. Tento režim používejte ve vyjímečných situacích. [upravil dne 4/2/10 Radek Hurvajz] Citovat
hanb Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 a pokud je zapnutý, tak tam svítí zelená kontrolka. tak to mám permanentně vypnutý, nepoužívám. a stejně cvaká...ach jo Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 No svítí tam žlutá, ale to je fuk, právě proto že je tam poškozenej ten obvod tak to cvaká, teda pokud je to ono, pročti si ty temata, připadně se dá prozatím odpojit a klapku zajistit v poloze otevřeno Odkud jsi? třeba by to někdo z blízko se vyskytujících členů byl ochotný opravit nebo alespoň odpojit;) [upravil dne 4/2/10 Radek Hurvajz] Citovat
hanb Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 jsem z prahy - stodůlek:-) mám blízko Domanskýho, ale tam jenom otevřu dveře a už platím:-) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 No, v Praze je šikovnejch lidiček, třeba se někdo ozve, jinak u Domanskeho dělá náš tajemník Pe.Tr Citovat
hanb Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Ja vim, taky používám smajlíky u těch svých poznámek. Jsou to profíci, ale jsou drahý:-( Děkuju za radu, uklidnil jsi mě, pokusím se někoho sehnat na to odpojení. [upravil dne 4.2.2010 hanb] Citovat
Ferry Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 zelena sviti, kdyz je zapnuta klima (tlacitko vpravo), kdyz je zapnuta vnitrni recirkulace tak sviti zluta (tlacitko vlevo), odpojit ti to muzu, teoreticky bych to mozna i opravil, ale je treba vyndat ten moturek a to je trosku slozitejsi prace, ne zrovna vhodna na tohle pocasi, takze zatim bych odpojil a na jare pripadne opravil muzem se domluvit, pracuju v Dejvicich jinak je to hnedy konektor, ktery je pod palubkou u spolujezdce, vedle ventilatoru (po prave strane ventilatoru - coz je takovej cernej \"hrnec\" za kastlikem spollujezdce ) [upravil dne 4/2/10 Ferry] Citovat
hanb Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 a je to vážná závada? no já bych ráda, kdyby sis to poslech aspoň, protože popisovat tu morseovku, co to vydavá, je poněkud obtížné:-) a kde bysme se mohli sejít? Citovat
Ferry Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 no vazna zavada, ktera by ovlivnila jizdni vlastnosti ne, v podstate jen zpusobi, ze nelze zavrit privod venkovniho vzduchu do kabiny auta, nebo naopak zas vnitrni vzduch stale cirkuluje a neni privaden zadny zvenci, to zalezi v ktere poloze se to zasekne, posupem casu se pak uvnitr toho moturku osoupou plastova kolecka a je vicemene na vyhozeni. Na to jaka to je blbost stoji neskutecny penize, cca 3500Kc sejit bysme se mohli napr. na parkovisti v tom novym Kauflandu na Bile hore, nekdy spis odpoledne, kolem 4 nebo 5 a pozdeji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.