Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zajímavý je, že na neutrál to nikdy neudělalo, ale moc jsem to nezkoušel. V UT bych měl jet k pp205 do servisu, tak uvidíme, já jsem jen uživatel :)

Odesláno

podobny problem som mal aj ja, niekedy pri akceleracii, najcastejsie vsak ked trafis nejaku jamu alebo nerovnost, niekedy to nespravi cely den inokedy na 1km aj 3x... to cuknutie nebolo nic ine ako kratkodobe zhasnutie motora, az tak kratkodobe ze ti to pride ako cuknutie... proste to zhaslo a ihned opat nastartovalo pretoze dovod preco RJ motora prestala vstrekovat palivo pominul... a kedze zapalovanie bolo zapnute, rychlost zaradena a kolesa sa tocili motor opat bezal dalej... ovsem ked ten vypadok trva 0.x sekundy je to \"cuknutie\" znamenite... nastal aj pripad kedy rychlost zaradena nebola... v takom pripade to uz nebolo cuknutie ale motor len zhasol... napriklad pri startovani... na prvy pohlad to vyzeralo ze to nestartuje ale ono to natartovalo a ihned zhaslo tak rychlo ze to vyzeralo ako keby to ani nechytilo...

pricina je jednoducha, predrana kabelaz ku snimacu otacok klukoveho hriadela... bez tohoto signalu RJ nemoze riadit vstrekovanie takze sa na to vykasle a caka...

z kabloveho zvazku veduceho uplne hore ponad cerpadlo vychadzaju 3 droty v ciernej buzirke skoro zvisle rovnobezne s osou rozvodoveho/klinoveho remena, v oblasti remenice na kluke zatacaju skoro pod 90st uhlom do snimaca. V tej buzirke su tie tri kabliky volne a buzirka dokaze poskakovat a mozno aj rotovat okolo tych vodicov, tym padom v mojom pripade predrala izolaciu cerveneho vidica (asi napajanie) a aj cele medene lanko (keby som to nevidel neuverim) a drzalo to ozaj len na mikro fuze a raz to malo raz nemalo dotyk, zalezi od toho ako sa motor hybe na silentblokoch atd atd... predpoklada ze origos to je vedena inak alebo nejak zaistene ale auto bolo po buracke tak ako to kto spravil tak to bolo.... 1.4 HDI

Odesláno

Takove problemy maji jen francouzi,,,,,jeden je ze u hodne aut zacne zlobit kostra na motoru,,,,

Ja taky resil problemy s cukanim prvni to delalo kolem 3500/ot pak uz to sjelo i do volnobehu tak po 5000km...vetsinou to ma nastarosti zapalovaci rampa,,,,,

nejlepsi je provest livediagnostiku me taky nic nezjistili na klasicke diagnoze a kdyz jsem dal jinsi zapalovaci rampu tak mi to psalo vstriky ukostreni

Odesláno

i já se musím připojit...mě to občas taky cukalo potom auto přestalo jet úplně přijel jsem domů auto chcípnul ale už potom nenastartoval...z neznámého důvodu mi přestalo dávat impulz pro benzínové čerpadlo které bylo funkční....problém jsem moc neřešil...měnil relé čidla a počítač ale nepomohlo.teď mám auto na díly a jezdím z jiným

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Závada vyřešena!!! Opravdu to spravila výměna el. snímače plynového pedálu (?) a odborný zásah člena pp205 :)

btw. kdyby chtěl někdo ten můj starý snímač na hraní, mám ho v kufru, jinak ho asi vyhodím.

[upravil dne 14/3/10 shwaara]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...