Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

AnotherOne

len skoda ze tu zavadzas ludi a neodfotil si tu stranu zo servisnej knizky celu kde je to napisane, presne tam kde to je si odstrihol

Odesláno

Prečo to potom sem nedáš celé ty?

Tu je to celé, ako je vidieť nič som neodstrihol, nakoniec na obrázku je vidieť kde v servisboxe to je a ktokoľvek sa môže presvedčiť.

Odesláno

Ja som netvrdil, že to je v príručke na rozdiel od teba.

Ok uznávam, niektoré 206 to možno nemajú a nie je o tom zmienka ani v príručke. Hore to však niektorí majitelia potvrdili.

[upravil dne 4.2.2010 AnotherOne]

Odesláno

Tak som to myslel od nulovania samozrejme. Môže to byť tak, že vždy pri prechode hodín cez polnoc si urobí \"čiarku\" a keď je tých čiarok 2*365 potom sa ozve. Samozrejme keď máš odpojenú batériu ten čas sa nepočíta. Bolo by zaujímavé to vyskúšať. Ale kto odpája batériu na viac ako pár hodín...

Odesláno

Je to pocitac a ten si vie poratat aj tie dva roky od posledneho nulovania servisneho intervalu, povedzme asi tak ako ked si v mobile nastavis pripomienku, alebo budenie. A kedze je to nastavene tak ze klucik svieti od 900 km a pocitac zisti, ze sa blizia dva roky, zrychli odpocitavanie km aby dosiahol 900 km a klucik sa rozsvietil.

Odesláno

keby tam bola zalozna bateria, tak by sme asi nemuseli nastavovat ani datum na PP?:myslim... Inak Vilo ja nemam v manualy to upozrnenie, mam rovnaky ako odfotil AnotherOne.bohuzial nedokazem precitat zo servisky ci posledna vymena bola 2/2008 alebo 2/2009 co by jednoznacne potvrdilo Vase predpoklady, bud vikend vymenim olej a uvidime ako sa to bude spravat. Ale bolo to pri 53000km a teraz mam na tachometri 77000km:papa

Odesláno

vynulovanie je popisane v manualy, takze by som to mal zvladnut, vymenu oleja mi bude robit kamarat automechanik,takze tiez by nemal byt problem;)...len cakam uz viac ako mesiac na olej:bacha tyzden a pol ma natahovali 2webshopy a treti mi to posiela uz cez tri tyzdne,ale ako odskodnenie vraj dostanem 5L namiesto 4L:potlesk...hlavne ze vsetci uvadzaju \"tovar skladom\" ale to je uz :xvul dakujem vsetkym za pomoc:papa

Odesláno

je tam přeci jen počítač a ten snímá vše,sám si vyhodnotí jak se k autu chováš a jakmu dáváš zabrat,čím víc,tím víc ubírá km do servisu.nikdy neujedeš přesně tolik,kolik píše.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...