Vilo Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 AnotherOne len skoda ze tu zavadzas ludi a neodfotil si tu stranu zo servisnej knizky celu kde je to napisane, presne tam kde to je si odstrihol Citovat
AnotherOne Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Prečo to potom sem nedáš celé ty? Tu je to celé, ako je vidieť nič som neodstrihol, nakoniec na obrázku je vidieť kde v servisboxe to je a ktokoľvek sa môže presvedčiť. Citovat
AnotherOne Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 A? Kde je to zrýchlené odpočítavanie? To že sa kľúč rozsvieti po dvoch rokoch som predsa písal aj ja. [upravil dne 4.2.2010 AnotherOne] Citovat
Vilo Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 A kde tam mas tie studene starty? presiel som niekolko krat prirucku uzivatela a nikde to tam nieje Citovat
AnotherOne Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Ja som netvrdil, že to je v príručke na rozdiel od teba. Ok uznávam, niektoré 206 to možno nemajú a nie je o tom zmienka ani v príručke. Hore to však niektorí majitelia potvrdili. [upravil dne 4.2.2010 AnotherOne] Citovat
Y2K Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 A uz mi poviete odkial auto vie ze presli dva roky? Citovat
AnotherOne Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Pravdepodobne to počíta dni od poslednej prehliadky. Citovat
Y2K Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 To skor asi od posledneho nastavenia servisneho intervalu... Ale ako? Ved ked odpojim beterku je auto mrtve Citovat
AnotherOne Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Tak som to myslel od nulovania samozrejme. Môže to byť tak, že vždy pri prechode hodín cez polnoc si urobí \"čiarku\" a keď je tých čiarok 2*365 potom sa ozve. Samozrejme keď máš odpojenú batériu ten čas sa nepočíta. Bolo by zaujímavé to vyskúšať. Ale kto odpája batériu na viac ako pár hodín... Citovat
Y2K Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Hmm...no tak to by potom sedelo monzo Ale aj tak by ma zaujimalo ako je tam implementovany ten algoritmus... Citovat
Vilo Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Je to pocitac a ten si vie poratat aj tie dva roky od posledneho nulovania servisneho intervalu, povedzme asi tak ako ked si v mobile nastavis pripomienku, alebo budenie. A kedze je to nastavene tak ze klucik svieti od 900 km a pocitac zisti, ze sa blizia dva roky, zrychli odpocitavanie km aby dosiahol 900 km a klucik sa rozsvietil. Citovat
Y2K Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 No jo...ale to nevysvetluje ako by pocital ak je vytiahnuta baterka Citovat
tomyk Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 a proc by pp nemohl mit nejake zalozni napajeni v podobe knoflikove baterky treba? nebo ti snad po odpojeni baterky zmizi i treba pocitadlo km? Citovat
Y2K Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Pocitadlo km na budikoch nezmizne, ale v PP ano Citovat
AnotherOne Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Nie je tam záložná batéria, počítadlo km je v pamäti, ktorá nevyžaduje napájanie. Citovat
petkcc Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 keby tam bola zalozna bateria, tak by sme asi nemuseli nastavovat ani datum na PP?... Inak Vilo ja nemam v manualy to upozrnenie, mam rovnaky ako odfotil AnotherOne.bohuzial nedokazem precitat zo servisky ci posledna vymena bola 2/2008 alebo 2/2009 co by jednoznacne potvrdilo Vase predpoklady, bud vikend vymenim olej a uvidime ako sa to bude spravat. Ale bolo to pri 53000km a teraz mam na tachometri 77000km:papa Citovat
Vilo Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 to uz bude aj podla km tie dva roky. Vymen olej a vynuluj interval. Vies ako? Citovat
petkcc Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 vynulovanie je popisane v manualy, takze by som to mal zvladnut, vymenu oleja mi bude robit kamarat automechanik,takze tiez by nemal byt problem;)...len cakam uz viac ako mesiac na olej:bacha tyzden a pol ma natahovali 2webshopy a treti mi to posiela uz cez tri tyzdne,ale ako odskodnenie vraj dostanem 5L namiesto 4L:potlesk...hlavne ze vsetci uvadzaju \"tovar skladom\" ale to je uz dakujem vsetkym za pomoc:papa Citovat
NO3IA Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 je tam přeci jen počítač a ten snímá vše,sám si vyhodnotí jak se k autu chováš a jakmu dáváš zabrat,čím víc,tím víc ubírá km do servisu.nikdy neujedeš přesně tolik,kolik píše. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.