honzin406 Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Zdar chlapi. Dvakrát se mi stalo,.ze sem nastartoval již zahřátý motor a topeni z niceho nic foukalo studený vzduch. Tak jsem zastavil a vypnul motor. Znovu nastartuju a vzduch uz foukal zase teply. Cim to ? diky 2.1td 1996 Citovat
ropak Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Možná by pomohlo odvzdušnit na hadici k topení /odvzdušnovák vypadá jako čepička na ventilku u kola/ Citovat
punkac Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Hmm, jakou máš klimu? Ona si to automatická klima přepíná po zapnutí motoru dle venkovní teploty. Takže venku je vedro, pustí ti studenej vzduch, i když si před chcípnutím měl nastaveno aby foukala teplej, to samé dělá, když je větší rozdíl teplot venku a v autě a venkovní teplota je snad pod 7°C, tak se sama přepne do polohy AUTO-odmlžování předního skla. To s tím odvzdušněním se mi nezdá, to by to netopilo vůbec Citovat
honzin406 Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 mam klimatronic, ale vzdycky pri startu se mi zapne klima diky rozdílu teplot ale ja ji hned vypinam a zapínam jenn vetrak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.