Qcko Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Zevraj maju pod palcom bazary na nete v CR, Spanielsko, Nemecko a Taliansko, ale su to podla nejakych vysetrovani anglicania, kazdopadne je extra tazke im nieco dokazat, vyuzivaju doveru hlupych ludi a to nie je trestne:aut Citovat
Y2K Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Takychto uz bolo... A zrejme este bude. Ked ja natrafim na nieco take tak len tak zo sradny sa pytam milion debilnych otazok a potom mi aj sami napisu ze auto uz neni Citovat
Marcel505 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Snad by nikoho nenapadlo někam poslat prachy předem... Citovat
bara Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Asi napadlo,protože jsem o tomto četl sáhodlouhý článek a v podstatě ty prachy dostat zpět je nereálná utopie. A podivuje mě,že se tu někteří diví jak může někdo naletět.Jednoduše,ta obrovská ůspora jim nedá spát a nahlodává jim mozek.že si to sami začnou odůvodńovat jako třeba fakt mu umřel bratr a nechce z piety na tom vydělat a pod.až se sám přesvědčí . A co se týče mě taky jsem naletěl,ale na ůsporu v supermarketech a to několikrát.Takzvané zboží v akci,výrazné slevnění atd.Ať jsem koupil cokoliv vždycky jsem se napálil a to zboží nemělo tu kvalitu.Např. zn.pivo - nedalo se pít,jarová voda.A TO JE TAK ŮPLNĚ ZE VŠÍM U NÁS V AKCI A LIDI SE U TOHO JEŠTĚ BIJÍ,aby se na ně dostalo a hlavně že je ůspora a pak to asi vyhodí,to jediné nevím co s tím dělají.A nebo to skonzumují a pak se diví proč jsou plné čekárny u doktorů. Citovat
Hadra Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Jj, motorky prodávají taky tímhle stylem. A hlavně lidi, kteří si to chtěli vyzkoušet jak to funguje a věděli, že je to podvod tak stejně málem naletěli taky. A u těch motorek byla cena např...reálná 300tis Kč a prodávali je za 100tis Kč. Prostě kup jak prase... Citovat
MACI Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Jj, resi se to i tady http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=817&t=1098539&sid=d628a40149c583540b46f9de4362d1cf Citovat
Jenda 309 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 No to vlákno na autorevue je na pokračování, jeden maňas si tam dal práci s tím mu odpovídat na maily a čekal jaký pohádky si ještě navymejšlí Citovat
foxo Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 inac to bych aj ja urobil, ze bych se tvaril, jak to auto chci, a sem zvedav, jake pohadky by mi vykladal... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.