Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zevraj maju pod palcom bazary na nete v CR, Spanielsko, Nemecko a Taliansko, ale su to podla nejakych vysetrovani anglicania, kazdopadne je extra tazke im nieco dokazat, vyuzivaju doveru hlupych ludi a to nie je trestne:aut

Odesláno

Takychto uz bolo...

A zrejme este bude.

Ked ja natrafim na nieco take tak len tak zo sradny sa pytam milion debilnych otazok a potom mi aj sami napisu ze auto uz neni :D

Odesláno

Asi napadlo,protože jsem o tomto četl sáhodlouhý článek a v podstatě ty prachy dostat zpět je nereálná utopie. A podivuje mě,že se tu někteří diví jak může někdo naletět.Jednoduše,ta obrovská ůspora jim nedá spát a nahlodává jim mozek.že si to sami začnou odůvodńovat jako třeba fakt mu umřel bratr a nechce z piety na tom vydělat a pod.až se sám přesvědčí :D.

A co se týče mě taky jsem naletěl,ale na ůsporu v supermarketech a to několikrát.Takzvané zboží v akci,výrazné slevnění atd.Ať jsem koupil cokoliv vždycky jsem se napálil a to zboží nemělo tu kvalitu.Např. zn.pivo - nedalo se pít,jarová voda.A TO JE TAK ŮPLNĚ ZE VŠÍM U NÁS V AKCI A LIDI SE U TOHO JEŠTĚ BIJÍ,aby se na ně dostalo a hlavně že je ůspora a pak to asi vyhodí,to jediné nevím co s tím dělají.A nebo to skonzumují a pak se diví proč jsou plné čekárny u doktorů.

Odesláno

Jj, motorky prodávají taky tímhle stylem. A hlavně lidi, kteří si to chtěli vyzkoušet jak to funguje a věděli, že je to podvod tak stejně málem naletěli taky. A u těch motorek byla cena např...reálná 300tis Kč a prodávali je za 100tis Kč. Prostě kup jak prase...

Odesláno

No to vlákno na autorevue je na pokračování, jeden maňas si tam dal práci s tím mu odpovídat na maily a čekal jaký pohádky si ještě navymejšlí :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...