Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim v jakych otačkach je nelepsi radit.ptam se protoze dnes sem vezl kamarada z prace a divil se ze radim docela brzo a v malych otackach.jezdim ted v zime na 4 rychlsotni stupen cca 55km/h a otacky sou 1200 1400 a podobne.podle me je rozdil u benzinovych aut a dieslovych,,kdy je tedy nejlepsi radit a jestli se tim nici motor a podobne

Odesláno

Pokial viem tak ten diesel by si mal drzat vo vecsich otackach ... 1200 az 1400 je myslim zalostne malo ...

Odesláno

Tech 2000 u naftaka by jsi mel mit, ja radim na 2500 - 3000 otackach, podle nalady a stavu nadrze. Jak mam pod 1500 tak soucitim s motorem a ani bych nemohl takhle podtacet, skoda motoru

Odesláno

no tak to docela ten motor trpí řadím od 2000 do 3000 v běžným provozu a kola na sněhu neprokluzují musíš přidávat s citem né na to hamstnout

Odesláno

prave ze na to ani moc neslapu a to mam 1,6 hdi 88kw takze 50km/h bych mel tedy udrzovat na 3 rychlostnim stupni s otackami 2000?

Odesláno

jeste me napadl tempomat kdyz prece nastavim tempomat na 50km rychlost tam mi funguje az pri 4 rychlostnim stupni a otacky taky nejsou u 2000:myslim

Odesláno

ja osobne preradujem tak pri 2000-2200, motor by sa mal drzat v otackach s najvacsim krutiacim momentom....akonahle otacky klesnu na 1500 podradujem-sucitim s motorom, radsej nech viac zozere akoby som ho po 200tis km mohol dat dosrotu(poznam pripady ze ma najazdene 100 000 a motor hotovy-a na 5ke 60km/h)

Odesláno

tak treda 66kw ma zas jiny kroutici moment nez moje 88kw.. samozrejme se bavim ted o zimnim provozu na jare a v lete jezdim trosku rychleji a vic to tocim jen me zajima kdyz je ted zima a je ta břečka na silnicich a ja treba 2jku a trojku tocim v kroutaku nad 1700 tak mi to podhrabne proto ted jezdim na min otackach tak sem nevedel estli je to dobr enebo ne

Odesláno

ja osobne s 80kw radim taky v rozmezi 2000-3000.. dle obsahu auta a cesty, ale da se jezdit i na 4 ve meste, jzdim 60 ale vyslovene na rovnych nebo z mirnych koepcku.. do kopca neee... am mten motor moc rad na to abych ho trapyl skitani.. to ted dco mam pujcenej pick up... jezdi na 5 50km/h bez problemu... majitel ho tak naucil... je to 1.8d a verte nebo ne ale dostat to na 100km/h mam co delat...

Odesláno

Je potřeba použít jemně sportovní jízda i u diesela samozřejmě za tepla.pokud člověk jede z kopce tak tam muže mít klidně 1400ot.pokud jedu do kopce,tak podřadím a beru to klidně na 3500 a řadím dál nahoru.motor musíjít tak zlehka,že když mu přidám z 1/4plynu na 1/2tak má hned cpát do sedadla,pokud ne,tak okamžitě podřadím

Odesláno
Původně zaslal: shark734

ja jazdim na 4ku ale idem 60

tiez tak :roker:roker

Tiez preradzujem okolo 2000.

Inak povedane, na rychlosti 40 -45 km/hod 3 prevod. stupen, 60 az 70 4 stupen, 80 a vyssie 5-tka. :papa:papa:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...