Strejdakopec Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 lidi zajímá mě jestli se nějakým způsobem nechá udělat to aby mi rádio které nemá výstup usb pro flash mohlo přecijen z flash disku hrát.. když je do rádia vstup externího zdroje(např changer)takjestli neexistuje nějaká redukce ze cinche na usb popř jestli se tonechá vyrobit a bude fungovat Citovat
Chepp Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 ne usb ma ctyri kontakty power + [5V] power - [5V] data + data - to neni da se rict obicejny zvuk na to musis miti prevodnik... digitalne. tzn kup si mptrojku na sd karty ctecku do pc a metrovej kabel 2.5\" jack - 2x cinch ale bez nejakyho malynkiho boziho pristrije to nejde... nei to kompatibylita technologii... [upravil dne 31/1/10 Chepp] Citovat
serzo33 Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Ešte som nevidel taku redukciu,ale možno som toho ešte veľa nevidel:myslim Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Uz len cakam kedy sa tu zacnu ponukat redukcie s Koaxialneho F konektoru rovnou na HDMI Sry za OT , ale takovou redukci som jeste nevidel... Popripade po dohode, kedze USB ma 4 kontakty, tak ty to nejako prepajkuju Ci to bude fungovat, nevim (asi ne) Ale i tak ty to muzu predat Citovat
peugeot09 Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Měl jsem tu možnost spravovat zesilovač troubovi, který napojil výkonové výstupy z autorádia přes \"domorobo\" kabel až do signálových vstupů zesilovače. Předělání CINCH konektoru na USB je proti tomu jen neškodná sranda. Citovat
Strejdakopec Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 já se jen ptal...stejně půjde časem dvd ale chtěl jsem se jen poptat zda něco neexistuje...dík za přízpěvky Citovat
kodajz Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 vždyť telefony HTC používají miniUSB na připojení sluchátek, to ale případ autoradia asi nebude, že? Citovat
jirka639 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 tohle to to umí: http://pavouk.org/hw/usbdacpcm2704/index.html Citovat
jirka639 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 jeste potřebuješ redukci z USB A na USB mini, pripadne rovnou napajet konektor USB A Citovat
mmmb Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 cinch vede analogový zvuk, USB data které mse musí převést na zvuk. Citovat
jirka639 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 jo a ještě jedna dnes populární věcička to umí. FM Transmiter taky je to rešení, hlavně když autorádio nemá žádný vstup. Citovat
filas1 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Redukce z USB na vstup pro externí CD changer existuje,viz.: http://www.stualarm.cz/search.asp?EXPS=55xcpg&SearchType=code Citovat
jirka639 Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 zajimavy, šli by pak mapy přehrávat z Flash disku místo z CD?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.