Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

lidi zajímá mě jestli se nějakým způsobem nechá udělat to aby mi rádio které nemá výstup usb pro flash mohlo přecijen z flash disku hrát.. když je do rádia vstup externího zdroje(např changer)takjestli neexistuje nějaká redukce ze cinche na usb popř jestli se tonechá vyrobit a bude fungovat

Odesláno

ne usb ma ctyri kontakty

power + [5V]

power - [5V]

data +

data -

to neni da se rict obicejny zvuk na to musis miti prevodnik... digitalne. tzn kup si mptrojku na sd karty ctecku do pc a metrovej kabel 2.5\" jack - 2x cinch

ale bez nejakyho malynkiho boziho pristrije to nejde... nei to kompatibylita technologii... :aut

[upravil dne 31/1/10 Chepp]

Odesláno

Uz len cakam kedy sa tu zacnu ponukat redukcie s Koaxialneho F konektoru rovnou na HDMI :D:P Sry za OT , ale takovou redukci som jeste nevidel... :D

Popripade po dohode, kedze USB ma 4 kontakty, tak ty to nejako prepajkuju :D Ci to bude fungovat, nevim (asi ne) :D Ale i tak ty to muzu predat :P

Odesláno

Měl jsem tu možnost spravovat zesilovač troubovi, který napojil výkonové výstupy z autorádia přes \"domorobo\" kabel až do signálových vstupů zesilovače.

Předělání CINCH konektoru na USB je proti tomu jen neškodná sranda. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...