bara Odesláno 7. prosinec 2014 Odesláno 7. prosinec 2014 No už jsem na podobným ,,chodníčku",nejde mě ventilátor topení a taky digi klima.Pojistky v poho,spínačka taky,proud mě do toho jde ,ventilátor přímo na baterku jede jak šlak.Myslel jsem že třeba odešel tišťák ovládání umístěný nad rádiem,tak jsem to prohodil s kámošem a můj mu jel v poho a jeho nejel u mne stejně jako ten můj.Ventilátory mám 2 a napřímo jedou oba,takže v nich to není ,ale po zapojení na místo nejedou.Teďka v zimě je to radost až na kost,měnit půl auta se mě teda nechce ani náhodou,ale eletrika je sviňa můžeš bádat jak chceš a chyba ne a né ji najít.Takže jdu opět hledat.Pokud najdu rád poradím,ale už jsem skeptik A když bude nejhůře tak tam dám sólo nové káble a vytáhnu si spínač s regulací k popelníku a basta fidly. Citovat
mmartinkovic Odesláno 7. prosinec 2014 Odesláno 7. prosinec 2014 Regulacne tranzistory. rozober a pozri tie. aj tak, daj foto. Citovat
bara Odesláno 8. prosinec 2014 Odesláno 8. prosinec 2014 No máš pravdu ůplnou, je to v té pos.. plastové krabičce co je regulátor otáček ventilátoru.Vylučovací metoda zabrala.Ale člověče,plus to propouští v poho.ale mínus je mrtvé a v tom je ta zrada a zřejmě to budou ty regulační tranzistory jak píšeš,co jiného.Jenže nevím jak to dostat ven,totálně na hovno přístupna jeden šroubek se asi dostanu ,na ten napravo,ale jestli je i na levo a to asi bude tak jsem v pr...protože to tak rozebrát půl auta,je to na podlaze pod palubovkou a brání tomu nějaké plasty a celý středový panel. A co se týče koupě a výměny těch tranzistorů tak taky nevím s jakýma hodnotama,což se asi ani nedovým,není odkud.Jedině že bych to dal nějakému elektronadšenci a těch moc jak známo neběhá po světě. Citovat
Jirik 007 Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 To Bara: Také jsem měl stejný problém jako ty, plus v poho, minus nikde. Třikrát to bylo v servise, fungovalo vždy chvíli, po čtvrté říkal že dá nový ventilátor. To se mi nezdálo, navíc by to bylo drahý, tak jsem to taky vybagroval. Jediné, co bylo potřeba, byl studeňák na minusovém pinu, tečou tam docela proudy, tak se to asi vyhřálo. Propájel jsem pro jistotu všechny, a od té doby to funguje. Jinak já už tam měl jen ten šroubek vpravo (ten nalevo kvůli tomu přístupu se jim tam asi nechtělo vracet ), takže to šlo vyoperovat úplně v pohodě. Citovat
bara Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 To buď rád,já při mé smůle tam budu mít určitě oba,ale zjistím to až o víkendu,protože přes týden není čas a je navíc brzo tma.Momentálně to mám vyřešeno tak,že jsem kostru natáhnul novou,dal na to vypínač na 12V který snese víc jak 10A a jede v poho,akorát,že na plný výkon.Mám slíbený druhý za 200kč tak uvidím,Teďka v zimě a hlavně po ránu nelze bez ventilátoru ani ťuk. Citovat
acidko Odesláno 8. leden 2015 Odesláno 8. leden 2015 zdravím všetkých. som medzi vami nový štastný majitel peugeot-u 406 aj ja sa radim medzi tych ktorým z ničoho nič prestal fungovat ventilator kurenia ale vdaka foru som nasiel problem a tym ne "necakane" spinacia skrinka ked som hladal na internete nasiel som shop kde maju v ponuke samostatnu elektricku cast spinacej skrinky tak som to riskol kupil som ju dnes mi prisla a vyzera ako original cena bola 280Kč takze ma uz iba čaka výmena a potom zverejnim dojmy. ak by mal niekto zaujem o adresu shopu tak piste spravu nebudem tu robit reklamu ale rad pomozem ostatnym. Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. leden 2015 Odesláno 8. leden 2015 klidně jsem hod odkaz to je povoleno... Citovat
acidko Odesláno 9. leden 2015 Odesláno 9. leden 2015 Kupil som to na aukre ale predava to firma ked budem doma dam link. Citovat
acidko Odesláno 9. leden 2015 Odesláno 9. leden 2015 Kupil som to na aukre ale predava to firma ked budem doma dam link. Citovat
Pedrollo Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 Dobré odpoledne, stalo se mi toto samé na Peugeot 306 break druhá generace. Nejede ventilátor topení a je zima. Poradí někdo laikovi, jak nouzově v tomto počasí před panelákem "natvrdo" připojit ventilátor aby běžel stále? Děkuji moc. Citovat
Kroky01 Odesláno 9. únor 2015 Odesláno 9. únor 2015 Tak se mi taky přestal z ničeho nic točit ventilátor topení. Auto je rok 1996 digi klima. Normálně jsem dojel s ventilátorem zastavil a po dvou hodinách už se neroztočil a netočí se doteď. Přečetl jsem si tento příspěvek - mimochodem super popis - a jediné co jsem v tomhle počasí zvládnul je, že jsem našel ty dva silný kablíky co jdou za pojistkou abych prověřil, zda taky nemám problém ve spínačce, ale bohužel, já tam proud mám. Takže te'd odznova:-( Potřeboval bych radu, když nemám moc prostoru na laborování dokud nebude počasí: Do ventilátoru mám přivedenej konektor se čtyřma pinama - mezi nima ty dva silový (na schématu nahoře jde o konektor k součástce 155). Pak mám dále samostatně připojený červený a černý kabel. Tyto dva kabely jdou společně pod obal ventilátoru. Zřejmě tyhle dva dráty když na ně přivedu proud roztočí ventilátor naplno souhlas? Jde mi o to, zjistit, kde je problém. Takže otázka je, bude se točit (pokud je v pořádku) když vyřadím regulátor otáček (155)? Pak někdo psal, že regulátor na starém modelu je umístěn přímo na ventilátoru souhlas? Taky někdo psal, že ceny ventilátoru jsou kolem 4000, ale našel jsem nějaký i do dvou tisíc i s regulátorem. Jde případně vyměnit nebo koupit jenom regulátor? Citovat
Kroky01 Odesláno 10. únor 2015 Odesláno 10. únor 2015 Hm Hm, téměř všude se dočítám, že když jsou špatné tranzistory, ventilátor jede na max. Stalo se někomu, že když se pokazil tranzistor, tak mu ventilátor nešel vůbec? Citovat
Guest servisman Odesláno 10. únor 2015 Odesláno 10. únor 2015 Zde máš výměnu http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2010030002 Citovat
Kroky01 Odesláno 10. únor 2015 Odesláno 10. únor 2015 (upraveno) Perfektní popis, jen jak jsem se ptal aby to bylo tranzistory. Proud ze spínací skříňky mi jde do svorkovnice na ventilátoru po otočení klíčku, ale ten se netočí. Všichni uvádějí, že když měli vadný tranzistor, tak jim ventilátor jel na max. mě nejede vůbec. Dneska ještě vyzkouším připojit natvrdo. Každopádně díky. Upraveno 10. únor 2015 uživatelem Kroky01 Citovat
Guest servisman Odesláno 10. únor 2015 Odesláno 10. únor 2015 Já ještě ten problém u svých aut neměl ani neřešil, ale kdysy jsem kupoval tranzistory v Č.B. www.emo.cz kdyby odešel ventilátor. Citovat
Kroky01 Odesláno 10. únor 2015 Odesláno 10. únor 2015 JJ Kontakt znám. Tam se chystám pro tranzistory MJ15004G pokud se bude ventilátor napřímo točit. Pokud nebude, bude být příčina jinde zřejmě v motorku. I v tom návodu ze xantie se píše o relé na maximální výkon, které jede v případě poruchy tranzistorů. Respektive když jede relé, regulátor je mimo provoz ale mě se netočí:-) Citovat
Guest servisman Odesláno 10. únor 2015 Odesláno 10. únor 2015 (upraveno) Já kupoval tyto http://www.emo.cz/z2162-mj-11015 MJ11015G chce to vyzkoušet zda ventilátor maká, třeba jsou to jen uhlíky Upraveno 10. únor 2015 uživatelem servisman Citovat
Kroky01 Odesláno 10. únor 2015 Odesláno 10. únor 2015 Údajně by to mělo být jedno. Někdo tady psal, že použil MJ15004 a že to je funkční. Pokud je to tranzistorama a brzo to odejde znovu, půjdu do těch cos kupoval ty. Přesně, třeba to jsou jen uhlíky. Tím by ale nastal další problém kde sehnat uhlíky:-) Citovat
Guest servisman Odesláno 10. únor 2015 Odesláno 10. únor 2015 Chce to vyzkoušet zda je funkční ventilátor a pak řešit dále. Třeba je vypálený konektor to uvidíš až jej budeš míti venku. Jsou to asi jen 3 šroubky a je dole. Venku je docela příjemně +5°C , Citovat
Kroky01 Odesláno 10. únor 2015 Odesláno 10. únor 2015 Je to přesně jak to říkáš, eliminovat možné příčiny. JJ venku asi začíná jaro či-co, alespoň počasí mi přeje:-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.