Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemyslim si pise ze to potrebuje na 18 palcova kola tyhle srandy z plastu by tam byli dost hrozny kdyby to jeste dal s puvodnima kotoucema ktery maj rozmer cca 280mm (nevim presne) a na tom obrovskej plastovej brzdic :bojim

Odesláno

70 tisíc za sadu s kotoučema jen 283mm?? brzdič koupíš kdekoli okolo 10-14tis. kč a závodní kotouče vyjdou s plovoucím uložením na 14000,- a to jsou kotouče od 280-450mm šité na míru.

Odesláno

Ne nepsal jsem za zasu s kotoucema 283mm to snad ani nedelaj sada Grand T. Brembo na 308 stoji 68tis. dle internetu nova i s kotoucema a brzdicema. Psal jsem ze od vyrobi tam asi ma 283mm a kdyby tam dal ty plastovy kryty brembo nebo co to je ze by to vypadalo dost divne...

Odesláno

Ty plasty jsou hrozné, jen mi to nedalo vzhledem k tomu kolik lidí se spokojí jenom s brembo samolepkou. Chápu že chce někdo pro auto to nejlepší, ale to právě bývají ty nejsložitější a finančně nejnáročnější úpravy...Když dělat trochu dostupnou konverzi brzdičů, tak z bazarových dílů s následnou repasí a dopasováním s použitím kotouče jiného rozměru, jenže to si žádá někoho kdo ví co dělá a finance (například nový projekt Toma406 je velmi dobrým příkladem o čem to je)...Jinak ta výše uvedená GT Brembo sada má kotouče 280x28mm (je to v popisku) a podobné 4 pístky se dají sehnat na e-bay jeté od cca 5tis...

Odesláno

JJ koupíš podobné z té řady co má 406 coupe, nebo fiat coupé (jsou dostupné), necháš si od někoho dopasovat brzdič na vůz tj. mimo jiné musí navrhnout a vyrobit redukci (je dobře vidět na té ilustrační fotce v autodoplňcích), možná bude muset změnit brzdnou hadici, ale třeba hadice sedí to takhle nevím, znám jenom ty brzdiče a ne tvé auto. Ty starší brzdiče budou potřebovat min. výměnu prachovek (1200,-na oba), Barvou si je necháš nastříkat jakou budeš chtít, když jsou dole z auta není problém. Nápis vyřešíš samolepkou, nebo nástřikem (to první je jednodušší), kotouč zatím necháš (po dopasování a zajetí vždycky můžeš koupit jiný třeba hodně hezký je ATE Power disc) a máš zhruba to co nabízí autodoplňky za \"pár\" kaček, sice s nějakými těmi starostmi, ale je dost lidí co to zvládnou. Nechci kecat, ale podle mě by ses při tom že si to necháš dělat a materiál si budeš shánět sám, měl se vším pohybovat tak okolo 25tis Kč...

[upravil dne 1/2/10 rootsky]

Odesláno

Chtěl jsem jenom dopsat ať se zeptáš ve firmě co se zabývá sportovními úpravami aut a oni ti řeknou kolik za práci...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...