Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Uz dlhsi dobu chcem kupit nove Komplet P+Z brzdy len neviem ake mam zvolit...Jedny pisu ze ta znacka je OK a druhy zase KO...

Zatial sa mi pozdavali EBC ale v anglickom gti6 fore ich maju za srot..

Ja rozmyslam nad znackou Black Diamond,mozno tie EBC,Red Dot,CRN,Mintex-je toho dost,no neviem:myslim

Jazdit budem hlavne slalom a zajazdit si aj na okruhu (obcas)..

Ma niekto skusenosti s takymi to brzdami??? Diky

[upravil dne 30/1/10 306gti6]

Odesláno

Asi vis ze jezdim kotouce CRN a desky rady green od EBC. Dneska bych ale volil asi kotouce jiny znacky Brembo, Tarox. Desek od EBC bych se ale nebal, ty jsou kvalitni dost. Pro tebe bych mozna volil ale radu red. ;)

Odesláno

Brembo,Tarox su dobre ale aj drahe...

Chcem zvolit nejaku zlatu strednu cestu;)

EBC kotuce Turbo grove sa dost krutia a hadzu,platne-co ja viem:nevim pozri si gti6 forum v anglicku u nich nemaju dobre recenzie....ale je pravda ze oni tam aj trocha inak jazdia-sami okruh atd...

Odesláno

Jj, jsou o neco drazsi ale dneska uz bych do toho sel. S kotoucema EBC zkusenosti nemam ale jak jsem psal, desek se bat nemusis. Pokud bych se mel drzet jak rikas \"zlaty stredni cesty\" tak bych bral Brembo (obyc - hole) + EBC green nebo Ferodo DS2500.

Odesláno

Taky jsem s EBC deskama (green) zatim spokojen.. uvidim letos az jim dam na okruzich poradne zabrat s novymi kotouci.. jinak skoro skoda ze Brembo nedela pro nas tedy 283mm kotouce rady Brembo Max .. to by byl myslim si prave ten hledany komprmis..

Odesláno

306gti6: ano mel ale pocit vadnuti jsem ani jednou nepocitil.. mel jsem nejake OEM kotouce jeste od koupi auta ktere ted chystam vymenit takze uvidime jak se to bude chovat letos..

edit: podotykam ze jsem zatim mel k porovnani pouze nejake OEM desky pri koupi auta a pak EBC green ze kterych mam pocit ze potrebuji vyssi teplotu aby odvedli 100% praci.. take dalsi vec okruhy ktere jezdim jsou relativne pomale (kratke) takze nebrzdim napr ze 200 na 50 ap.

[upravil dne 30/1/10 AKCZ]

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

Pasuju zadne brzdove platne z 106gti alebo 206gti na 306gti???

Dle katalogu vyrobce a katalogu prodejcu jsou shodne....

Odesláno

AKCZ: lebo redstuff na 306ku nieje len na 106a206....myslim ze zo 106ky to bude istejsie aby to pasovalo a vpredu budu Bremba zo 406coupe a asi tiez redstuff (asi)...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...