pubalik1 Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Ahoj, v servise mi odpojovali baterii a od té doby mi nefunguje podsvícení palubní desky při automatickém rozsvícení světel. Když světla zapnu manuálně pomocí páčky, tak podsvícení funguje. Nevíte, kde může být zrada ? Dále bych se chtěl zeptat, jak deaktivuji automatické rozsvěcování světel ? Zkoušel jsem to podle manuálu, ale stále mi to zobrazuje hlášku na displeji, že automatické rozsvěcování je aktivní. Citovat
Micky99 Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Pri svietiacich svetlach ktore sa zapinaju automaticky sa palubna doska nerozsvieti. Palubna doska sa rozsvieti pri automatickych svetlach len v pripade ze je tma (svetelne cidlo sa zapne) a vtedy sa podsvieti aj palubka. Ked chces mat zapnutu palubku aj cez den tak si musis svetla zapnut manualne a nie nechat v polohe \"0\" A aby si vypol automaticke svetla tak sa to vypina aj zapina cez diagnostiku. Citovat
pubalik1 Odesláno 30. leden 2010 Autor Odesláno 30. leden 2010 Právě že mi ve tmě podsvícení najednou nejde. Než mi vyndali baterku, tak to šlo. Citovat
HonzaZ Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Máš asi deaktivováno rozsvěcení světel ve tmě. Nevím přesně, kde se to u 307my nastavuje. Mrkni se do manuálů na service boxu. Je to bez přihlášení. Citovat
Martinsk Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Musíš mať svetelný senzor. A toto všetko sa nastavuje cez diagnostiku. lukybury ohodnotil 1 Citovat
Velickin Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Vy teda radíte! (Martinsk a HonzaZ), vždyť říká, že mu to předtím šlo a teď to nejde. Je tam nějaká chyba. Zkus aut. rozsvěcování napřed deaktivovat. Deaktivuješ ho, když dáš klíček do polohy I (ale není zapnuté zapalování) a podržíš tlačítko AUTO na levé páčce pár vteřin a mělo by se to vypnout. Pak to zase zapni a uvidíš, mělo by to běhat. Jinak bych zajel do servisu. Citovat
pubalik1 Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 Světelný senzor mám, když podržím na pár sekund tlačítko AUTO tak se po chvíli ozve pípnutí a na displeji se objeví nápis - aktivní automatické rozsvěcení světel. Když to zkusím znovu, tak se ozve už jenom pípnutí bez žádné hlášky na displeji, ale automatika rozsvěcení světel je stále aktivní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.