zek Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Při zapnutí zapalování se mi naplno rozběhnou sahary, podle hukotu myslím, že obě. Klimatizaci mám přitom vypnutou. (motor ještě není nastartován) Kde mám pátrat? Poradíte? Peugeot 2,1 TD 97 Citovat
kobr Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 A jedou pořád? Pokud ano, vidím to na snímač teploty chladící kapaliny. Hlásí velká teplota. Citovat
ropak Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 může to dělat čidlo před palivovým filtrem je hnědé a má dva dráty stačí když ma špatný kontakt v konektorech /při přerušení bězí obě sahary na plno/ nebo zpečené ralátko pod maskou Citovat
zek Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 Zatím moc děkuji za odpovědi, prozkoumám to a dám vědět. Zek. Citovat
Kubrt Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Svítí kontrolka STOP na přístrojích? Měl jsem skoro ten samý problém. Pomohla výměna čidla teploty chladící kapaliny - cena čidla cca 1000kč Citovat
R1kimi Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Skús pozrieť aj relé pod ľavým ( predným )podblatníkom...mne to robili kontakty toho relé, prečistil som, prestriekal kontakt sprejom. [upravil dne 31/1/10 R1kimi] Citovat
zek Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 Předně Vám všem děkuji za rady. Problém vyřešen. Začnu od začátku. Auto mi v mrazu zamrzlo. Když jsem hledal u rezervního kola v kufru lano, tak mi spadlo zatěžkané plato. To zřejmě narušilo (odizolovalo) drát, který přivádí napojení couvacího senzoru. Ten se spojil s kostrou. Po opravě auta při zařazení zpátečky vypadla pojistka. Ta napájí mimo jiné i čidla termostatu. No a ty neměli napětí tak spustili sahary (podobně jako když je odpojíte ) Doufám, že jsem se do toho nezamotal. Přeji hodně pěkných jízd. Zdraví ZEK. Citovat
kobr Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 No a to jsou ty věci, které měničům dílů v měnírnách dílů(servisech) pořádně zamotají hlavu. Doma oprava za pár korun, pokud se nepočítá čas, v servise oprava snad za několik desítek tisíc. Ti by vyměnili nejraději všechno. Od BSI až po řídící jednotku motoru a k tomu pro jistotu turbo. Citovat
manas007 Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Zdarec Peugeoťáci, mám asi podobný problém. Zapnu klíček sahary se rozjedou naplno, po dojetí ještě chvíli běží ventilátor na menší rychlost jako kdyby dochlazoval přitom teplota je dle teploměru normální. Občas se mi k tomu rozsvítí i stopka ale jen ta samotná nic k ní. Co by to mohlo být? Ten snímač teploty? A kde ho přesně najdu? Kdyby měl někdo foto umístění toho čidla byl bych vděčen. Díky Citovat
manas007 Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 Práve že jsem hledal a našel toto vlákno tak jsem sem napsal no. Všude se tady nadává když někdo nehledá a založí nové vlákno ale já jsem se snažil a našel. Bohužel se mi nedostalo odpovědi. Nevím jak bych to teda už měl dělat. Potřeboval bych vědět kde přesně to čidlo je. Pokud mi nechcete poradit tak prosím šetřte prsty a nepište. Díky Citovat
pastorek Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 Nemusíš sa hneď urážať. Všetko na čo sa pýtaš je dokonca i v tomto vlákne. Možné závady sú hnedé čidlo teploty pri naftovom filtri, relátka v ľavom bodblatníku alebo relátka priamo na maske pri vetrákoch. Jediné čo ešte doložím je obrázok umiestnenia čidla aby si presne vedel kde je. Na obrázku je to pozícia 9. [upravil dne 18/4/10 pastorek] Citovat
manas007 Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 Super, děkuji to je přesně co jsem potřeboval. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.