Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím má s nimi někdo zkušenost ? Koukal jsem na ně v JKdesignu, jak jsou na tom kvalitativně? Stojí od 900 do 1500kč tak jestli se vyplatí koupit novej Jom nebo radši starší sparco / momo... :myslim

Odesláno

já mám rok tento...je to tučím sik nebo tak nějak (asi sice uvařený z rejže:D), ale mě zatím drží úpně perfektně,zpracování dobré a hodně pěkný, takže mě na tomto místě značka až tak nezajímá....spíše ta cena je daleko jinde od těch značkových..tento jsem kupil na tuning srazu za nějakých 1100 korun,přikoupil střed momo aby to na první pohled vypadalo:D ale když bych měl prachy tak bych taky šel asi do sparca

Odesláno
Původně zaslal: rootsky

Rohodně jetý Made in Italy, nikdy nebudeš litovat a snad se nedostaneš do situace že ti bag bude chybět :roker

[upravil dne 29/1/10 rootsky]

přesně a k tomu široké čtyřbodové pásy a bag nepotřebuješ, protože ty drží tak že se nikdy k volantu ani nepřiblížíš.

Pokud máš volant bez bagu a origo pásy tak už je to kapku nebezpečné

Odesláno

mel jsem volant od JOMy a uz nikdy vic boli z toho ruce atd. nakonec jsem koupil volant od OMP a byl jsem namiru spokojeny predchozi volant byl bez bagu tak jsem to nejak neresil :)

Odesláno
Původně zaslal: P-106!

ja uz mam druhej od Victoru .. a luxus ... nadmiru spokojenej :super

Jsem na tom stejně, šel jsem do Victor vzhledem k ceně (ve výprodeji, jako nový v Speedpro černá kůže,černý elox hliník prům. 35cm za 1000,-) a jsem hodně spokojený...:xvul fotku jako chlapi nepřiložím, protože jsem vracel origo interier místo \"skořepin\" s 4 bod pásy - takže i volant s bagem(v coupe se mi ty skořepiny nakonec nelíbily, tohle auto je opravdu na něco jiného, takže šetřím na MK3)=> teď není co fotit :D...

Odesláno

Tipuju ze nejakej spinac podsviteny ...

Inak k tem volantu, ten posledny volant viktor, tak to bych si do auta nedal, pripomina mi to hlavne tym chromem tesco tuning ...Ty OMP ci MOMO nejako vyzeraju ...

Odesláno
Původně zaslal: Strejdakopec

Původně zaslal: tom406

ahoj...moc se mi líbí ta tvoje řadící páka jak tam není ta prachovka...to jsi koupil nebo sis to dělal?

dělal jsem to. řadička je závodní pryskyřicová

Odesláno

Původně zaslal: Strejdakopec

ahoj...moc se mi líbí ta tvoje řadící páka jak tam není ta prachovka...to jsi koupil nebo sis to dělal?

dělal jsem to. řadička je závodní pryskyřicová

to jsi sehnal desku karbonu nebo jsi dělal i ty karbon kevlarový vlákna doma??nevypadá to jak samolepka ale musím říst že je to opravdu velice vkusná úprava....já mám pořád chuť udělat taky takovou hliníkovou podložku jako máš ten rámeček ale do něj vyříznout přímo to háčko podle směru té páky...aby tam byly pouze ty drážky kudy chodí páka...ale vychytat toaby to nedřelo a dobře se s tím řadilo....nechám se inspiorovat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...