majky5 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Zdravím 307-čky. Mám dotaz ohledně startování.Teď v zimním období mi to občas chytalo až na 2_3 starty.Ale teď už to chytá na poprvé jen se mi to po nastartování trochu hádá jako kdyby jen tři válce.Trochu přidám plyn zakouří se a je to v pohodě.Může mi někdo poradit čím to je .Děkuji [upravil dne 26/1/10 Ferry] Citovat
Eťa Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Pravděpodobně máš jednu žhavící svíčku kaput. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 teď v těch mrazech si zvykni--že by chytil bez tarokování okamžitě na všechny čtyři a běžel v klidu jako v létě--tak na to zapoměň Citovat
majky5 Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 Taky to tipuji na žhavící svíčky.Můžete mi poradit jakou značku a kde dobře nakoupit? Citovat
Eťa Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Na svíčkách neušetříš. Sežeň si je u BOSCH podle mne jsou nejkvalitnější. Citovat
Radek 306 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 tak divnej zvuk motoru nějakých 5s bude v těhle mrazech asi normální, v létě je to hold něco jiného Citovat
stehla66 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 tak ono nezapomeň že nafťáci v zimě zní trošku chro chro případně karl karl:mrk Citovat
Sobek Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Tak ako hovori Eta, nekupuj nejake NO NAME zhavicky. Sice su o nieco lacnejsie, ale na tomto mieste by som nesetril. Menil som zhavicky pred touto zimou, dal som Bosch a som spokojny. Citovat
twoolf Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 používám žhaviče brisk s dvojitou spirálou, naprostá spokojenost. Velmi dobrá cena a ještě se mi nestalo, že by v některém autě odešly. Citovat
majky5 Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 Můžete mi poradit přesný tip žhaviče a kde je koupit nejlevněji.Děkuji:papa Citovat
dalibor307 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 ja mam sice benzin ale mne v tychto mrazoch huci motor ako naftak, je to naozaj len kvoli tomu mrazu alebo hladat za tym nieco ine? aj spotreba mi isal hore za tie 2 tyzdne co mrzne parkujem vonku Citovat
brando3 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Původně zaslal: majky5 Zdravím 307-čky. Mám dotaz ohledně startování.Teď v zimním období mi to občas chytalo až na 2_3 starty.Ale teď už to chytá na poprvé jen se mi to po nastartování trochu hádá jako kdyby jen tři válce.Trochu přidám plyn zakouří se a je to v pohodě.Může mi někdo poradit čím to je .Děkuji [upravil dne 26/1/10 Ferry] ja som mal ten isty problem.tiez som nastartoval na cca treti krat.vcera som isiel do servisu a menili mi vsetky zhavice.tak uvidim rano ako to nastartuje. Citovat
majky5 Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 Tak se potom poděl jaký je výsledek Citovat
Sobek Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: dalibor307 ja mam sice benzin ale mne v tychto mrazoch huci motor ako naftak, je to naozaj len kvoli tomu mrazu alebo hladat za tym nieco ine? aj spotreba mi isal hore za tie 2 tyzdne co mrzne parkujem vonku Studeny motor ma vseobecne vyssiu spotrebu ako teply. Cim vacsia zima, tym vacsia spotreba a cim vacsia zima tym dlhsie trva kym sa motor dostane na prevadzkovu teplotu. Preto zvysenu spotrebu cez zimu menej pocituju len soferi, ktori chodia na dlhe trasy, lebo ked sa motor zahreje je aj zimna spotreba velmi blizka letnej spotrebe. Citovat
Sobek Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: brando3 Původně zaslal: majky5 Zdravím 307-čky. Mám dotaz ohledně startování.Teď v zimním období mi to občas chytalo až na 2_3 starty.Ale teď už to chytá na poprvé jen se mi to po nastartování trochu hádá jako kdyby jen tři válce.Trochu přidám plyn zakouří se a je to v pohodě.Může mi někdo poradit čím to je .Děkuji [upravil dne 26/1/10 Ferry] ja som mal ten isty problem.tiez som nastartoval na cca treti krat.vcera som isiel do servisu a menili mi vsetky zhavice.tak uvidim rano ako to nastartuje. Problem so startovanim v mrazoch som riesil tak isto ako ty a to vymenou zhavicov. V mojom pripade to nepomohlo. Co ale pomohlo bolo: dvojnasobna davka zimneho aditiva do nafty a tankovanie vylucne na OMV. Citovat
dalibor307 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: Sobek Původně zaslal: dalibor307 ja mam sice benzin ale mne v tychto mrazoch huci motor ako naftak, je to naozaj len kvoli tomu mrazu alebo hladat za tym nieco ine? aj spotreba mi isal hore za tie 2 tyzdne co mrzne parkujem vonku Studeny motor ma vseobecne vyssiu spotrebu ako teply. Cim vacsia zima, tym vacsia spotreba a cim vacsia zima tym dlhsie trva kym sa motor dostane na prevadzkovu teplotu. Preto zvysenu spotrebu cez zimu menej pocituju len soferi, ktori chodia na dlhe trasy, lebo ked sa motor zahreje je aj zimna spotreba velmi blizka letnej spotrebe. Sobek: dakujem za vysvetlenie a k tomu hucaniu, ked bolo teplo tak si motor pekne priadol teraz v mrazoch huci jak naftak, asi to bude tymi teplotami Citovat
brando3 Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Původně zaslal: majky5 Tak se potom poděl jaký je výsledek Dnes bolo -7 a startoval som bez pouzitia plynu a hned to chytilo takze zatial . doteraz som musel pri starte vzdy pouzit plyn. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.