Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim pezotaci,

Kupil som 307Break a na spodnej hrane zadneho kufra sa odlupuje lak.Predchadzajuci majitel mi povedal ze sa to oskiera ked primrzne voda, ktora stecie a lak sa osuchava o vrstvu ladu na narazniku.Neviete ci by sa to dalo riesit (napr.nastavenim pantov kufru-daju sa vobec nastavit?) resp. ako zamedzit laku aby sa dalej neolupoval..nechcem a by to zacalo hrdzaviet...

Dakujem za radu

Odesláno

Máme to tu takto všichni. Zatím to nerezne. Někdo to řešil snížením nárazníku. Dveře víc nahoru vysadit moc nepůjdou.

Ještě můžeš zkusit rozříznout průhlednou bužírku a nasadit ji po celé hraně pátých dveří. To mě ale jen tak teď napadlo...

Odesláno

Stou bužírkou bych si to asi rozmyslel,bude se tam držet voda,vlhkost a mohlo by to reznout ještě dřív než normálně a stejně,to je v pozinku si :myslim

Odesláno

Mne staci vzdy ked napadne sneh a ometam auto, tak ometiem aj ten kusok za dverami kufra, potom sa tam lad netvori, nic sa o nic nedrie a trva to omiest 20 sekund. Ked tam predsa len nejaky ten lad vznikne tak nie je vela prace ho oskrabat, z toho plastu to ide velmi lahko.

Odesláno

nárazník jsou vlastne dva kusy. Vnitrřní napevno na kasli a vnější k němu přišroubovaný. Musíš pod auto a je to pěkně vidět. Povolíš šrouby, smáčkneš dolů a utáhneš. Omylem jsem si to poposadil po montáži tažného a jsem spokojený :super

• O 2 měsíce později...
Odesláno

A to jsem si myslel, že mám po bouračce vyměněny páté dveře a že byly špatně nalakované, taky se mi odlupuje lak, takže snad je to ok:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...