Kocure Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Zdravim pezotaci, Kupil som 307Break a na spodnej hrane zadneho kufra sa odlupuje lak.Predchadzajuci majitel mi povedal ze sa to oskiera ked primrzne voda, ktora stecie a lak sa osuchava o vrstvu ladu na narazniku.Neviete ci by sa to dalo riesit (napr.nastavenim pantov kufru-daju sa vobec nastavit?) resp. ako zamedzit laku aby sa dalej neolupoval..nechcem a by to zacalo hrdzaviet... Dakujem za radu Citovat
Ticcino Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Máme to tu takto všichni. Zatím to nerezne. Někdo to řešil snížením nárazníku. Dveře víc nahoru vysadit moc nepůjdou. Ještě můžeš zkusit rozříznout průhlednou bužírku a nasadit ji po celé hraně pátých dveří. To mě ale jen tak teď napadlo... Citovat
vendelinek Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Stou bužírkou bych si to asi rozmyslel,bude se tam držet voda,vlhkost a mohlo by to reznout ještě dřív než normálně a stejně,to je v pozinku si Citovat
Ticcino Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 --- omyl.... double post... ignorujte... [upravil dne 26.1.2010 Ticcino] Citovat
twoolf Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 nárazník puštěný dolu o cca 5mm a naprostá pohoda, vidět to není a nic se o nic nedře Citovat
Kocure Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 A ako postupovat?Vies mi aspon zhruba popisat postup? Citovat
Sobek Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Mne staci vzdy ked napadne sneh a ometam auto, tak ometiem aj ten kusok za dverami kufra, potom sa tam lad netvori, nic sa o nic nedrie a trva to omiest 20 sekund. Ked tam predsa len nejaky ten lad vznikne tak nie je vela prace ho oskrabat, z toho plastu to ide velmi lahko. Citovat
twoolf Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 nárazník jsou vlastne dva kusy. Vnitrřní napevno na kasli a vnější k němu přišroubovaný. Musíš pod auto a je to pěkně vidět. Povolíš šrouby, smáčkneš dolů a utáhneš. Omylem jsem si to poposadil po montáži tažného a jsem spokojený Citovat
Paulie71 Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 A to jsem si myslel, že mám po bouračce vyměněny páté dveře a že byly špatně nalakované, taky se mi odlupuje lak, takže snad je to ok:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.