Přejít na obsah

Kocure

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Banská Bystrica
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Kocure's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. takže bola zhorená kabeláž...
  2. nie ventilátor nefunguje vôbec...
  3. Zdravím vie mi niekto prosím poradiť s nasledujúcim problémom?Naštartoval som auto po cca 24 hodinách(parkované von-cez noc bol cca-12°C) a nefunguje ventilátor kúrenia.Keď som večer motor vypínal tak všetko fungovalo.Viem že v prvom rade by som mal ísť asi po poistkách len sa neviem zorientovať v manuály,ktoré poistky odpovedajú tomotu okruhu.Ak vylúčim poistky čo iné by mohlo byť príčinou..nejde mi do hlavy že sa to pokazilo "cez noc".Ďakujem za rady a pomoc.
  4. Včera som zhodil airbag volantu a pomocou multimetra skontroloval vodivosť modrého aj zeleného konektoru združené ho prepínača.s káblami konektorov som aj počas prepipavania pohyboval signál sa ani raz nestratil.po spätnej montáži sa opäť rozsvietila kontrolka a to som volant vôbec nepootocil takže ostava zistiť či nie je problém v samotnom airbagu.neviete mi poradiť ako by som overil či nie je chyba v samotnom airbagu volantu? samozrejme bez toho aby mi vystrelil
  5. Káble pod sedadlami som pozeral.Zmena žiadna.Pravdepodobne sa budem musieť pustiť opäť pod volant.Pod pásikom airbagu myslíte ten biely stočený vodič vo vnutri páčok?Mám podozrenie že problém možno bude v niektorom z vodičovi,ktorými sa páčky pripájajú k airbagu volantu(uvažujem tak,pretože chyba sa niekedy objavuje až po otáčaní volantu-napr. včera som naštartoval auto a nechal bežať na mieste cca 15 min a chybová hláška nenaskočila,keď som pootočil volantom chyby opäť naskočila).Stretol sa niekto s opravou týchto vodičov?Dajú sa vymeniť resp zohnať ?
  6. Zdravím.Obraciam sa s prosbou o pomoc pri tomto probléme:Po naštatovaní auta sa zobrazí asi 3x hláška airbag fault a samozrejme sa rozsvieti kontrolka na prístrojovke. Opravoval som asi pred 4mi mesiacmi padajúcu smerovkovú páčku, podľa popisu na tomto fóre(vymenil som plastový kolíček). Všetko do teraz fungovalo bez problémov.Viete mi poradiť kde by mohol byť problém (kábel pod sedadlom som už kontroloval a ten je ok) a tak isto funguje aj klaksón.Zaujímavé bolo,že keď včera klesla teplota pod 0°C a studené auto som po noci naštartoval,kontrolka sa nerozsvietila hneď ale asi až po 10 minútach jazdy.Ďakujem za rady.
  7. Zdar dnes som to opravoval podľa návodu.po montáži mi však nevypina smerovky po otočeni volantu do opačnej strany ako je zapnutá smerovka. viete mi prosím poradiť kde je problém.zajtra sa to chystám rozobrať znova... ďakujem
  8. Niekto sa pýtal či sa dá objednať... https://www.ebay.co.uk/itm/292609508124
  9. Zdravím, problém ktorému časom čelí každý jeden 307mičkár...Viem že ho je potrebné vymeniť ho celý,ale včera sa mi podarilo na bazoši nájsť pána,ktorý tvrdí že to vie opraviť(repas).Moja otázka znie,,či nemáte niekto náhodou skúsenosti s týmto pánom a kvalitou jeho práce.Tu je link https://auto.bazos.sk/inzerat/85683030/PREDAM-PREPINAC-SMEROVIEK-POD-VOLANT-NA-PEUGEOT-307-A-206.php Dík za info.
  10. Zdravi pani, na mojej 307 1,4/16V(2005) mi prestalo svietit podsvietenie ovladacieho panela kurenia(klimi).Zacalo mi to najprv obcas zhasinat,ale ked som potocil ovladanie kurenia resp. trosku postlacal okolo tych kruhovych ovladacov tak mi to opat svietilo.Po case to prestalo svietit uplne.Predpokladam ze to bude nejakym zlym kontaktom...viete mi prosim poradit ako postupovat pri odstraneni tejto zavady? Vopred dakujem
  11. Kocure

    historie podle VIN

    Zdravim vas, mozem poprosiť historiu..VF33EKFUB83731214 ďakujem
  12. Kocure

    Zamrzanie rucnej brzdy

    Mohol by mi niekto prosim popisať ako nastriekať do tych lanovodov tu nemrznucu zmes? Ďakujem
  13. Zdravim, na P307 mi zamrza rucna brzda.Volal som do servisu a tam mi povedali za musia vymenit vsetky lanka a bude to stat okolo 130€!ta cena sa mi zda prehnana,viete mi niekto poradit ci ba sa to nedalo urobit nejako svojpomocne?
  14. Biely dym sa neobjavuje.Keby tam bola netesnosť voda by sa dostavala do oleja,znamenalo by to teda že aj olej by bol v chladiacom okruhu(keď sa nad tým zamýšľam).Alebo zle uvažujem?Niekde som čítal o prípravkoch,ktoré sa nalejú do chladiaceho systému a tie utesnia malé netesnosti.Máte stým skúsenosti?
×
×
  • Vytvořit...