Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na tom stitku je ale napsano Thermo Top V , takze to klidne muze bejt z nejaky Mazdy .......

To bych se trochu bal , ze to nepobezi.

[upravil dne 20/2/11 12:47 carel]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak vazeni, webasto original pre P407 objednane a zaplatene, uz je na ceste....

Cena 135€, je to z vrakaca a kompletna sada (ovladanie aj vzduchove ovladanie kabiny,

pumpu atd..) Takze uz tesim tesim... :mrk

• O 2 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak a nastal den Deeeeeeeeee

Webasto jede ako sepot květin... Necmudi, nedymi, krasne si bufka, ved preco aj ked bolo v prevadzke cca 1,5 roka...

ohrieva to jak teplarne tu vodu... no parada...

Vazeni zaujemci... hladat hladat hladat.

Suma summarum vsehosudydudy 250€... kupovane z polskeho allegro, vybrate z peu 407SW r.v.:2009

no proste

89c25867.gif

• O 1 rok později...
Odesláno

to Marcel00, pri samotnej montáži si ťahal na kompletku všetky tie káble a hadičky? alebo je to v aute už dajako predpripravené? Niekde na internete som našiel manuál na dodatočnú montáž webasta.. no asi na tridsiatej strane som sa stratil.. Ako to šlo u teba?

Odesláno

hmm.. to je škoda.. tak som niekde tajne dúfal, že aspoň aká taká predpríprava tam bude.. nevadí...

Vie mi ešte niekto povedať, čo všetko musí taká montážna sada obsahovať? Pokukujem po jednom jazdenom bufíku, tak aby som sa neopláchol, že to a to chýba a v konečnom dôsledku to stojí viac ako samotný zajdený bufík..

Odesláno

ako pisal straki... natahat uplne vsetko (vodne hadice, palivove trubky z nadrze (ja som tak urobil) elektrika je jednoducha,

v zakladnom prevedeni si vystacis s jednym relatkom pokial nechces kabinu vykurovat, vsetko sa da kupit...

posli link co si nasiel a tu ti povieme co ti tam chyba :)

...Ako to šlo u teba?

ked mas vsetko co k namontovaniu potrebujes, tak potom to ide jak po masle :aut

[upravil dne 19/11/12 20:29 od Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...