Miku Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Včera se mi stala nemilá věc. Po nastartování mi motor nechtěl jít víc jak cca1200 ot. a rosvítila se mi kontrolka diagnostiky. Po opětovném nastartování už byly otáčky v plném rozshu a po pár km přestala svítit kontrolka.Auto se chovalo normálně. Dnes však po nastartování už opět svítila kontrolka diagnostiky a otáčky nešly přes cca 1200. Lanko plynu reaguje ot volnoběhu cca 750 po1200k krásně , ale pak už je bez reakce. ( včera bylo - 21,5 C a dnes - 22 C - nevím , zda je to tím , nebo mi odešlo nějaké \" kurvítko \" (zlatý starý přeplňovaný benzín ). Jedná se o motor 2.2i benzín r 2000. Otáčky na volnoběh to krásně drží , neškube , nekolísá [upravil dne 25.1.10 Miku] Citovat
Havelka406 Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Původně zaslal: Miku Včera se mi stala nemilá věc. Po nastartování mi motor nechtěl jít víc jak cca1200 ot. a rosvítila se mi kontrolka diagnostiky. Po opětovném nastartování už byly otáčky v plném rozshu a po pár km přestala svítit kontrolka.Auto se chovalo normálně. Dnes však po nastartování už opět svítila kontrolka diagnostiky a otáčky nešly přes cca 1200. Lanko plynu reaguje ot volnoběhu cca 750 po1200k krásně , ale pak už je bez reakce. ( včera bylo - 21,5 C a dnes - 22 C - nevím , zda je to tím , nebo mi odešlo nějaké \" kurvítko \" (zlatý starý přeplňovaný benzín ). Jedná se o motor 2.2i benzín r 2000. Otáčky na volnoběh to krásně drží , neškube , nekolísá [upravil dne 25.1.10 Miku] mam pocit ze to bude benzinem, nalej do nadrže tu sracku proti vode a bude to ok... ten samej(nebo podobnej) problem mel znamej na Oktavce:D Citovat
subin Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Ta kontrolka nesvítí pro legraci králíkům!Signalizuje závadu na elektronice motoru.Zajeď si na diagnostiku. Nalitím aditiva do nádrže nic nezkazíš,ale pochybuji,že by to odstranilo problém o kterém tu píšeš. [upravil dne 25/1/10 subin] Citovat
kupák Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 no ono by to mohlo být i tou vodou, ta rozsvícená kontrolka. Kdyby bylo někde přimrzlé vedení, nebo zatuhlé čerpadlo a tím se snížil tlak ve vedení, tak se to taky rozsvítí a zapíše to závadu. Každopádně načtením chyb v paměti někde za 2-3 kila by se nic nezkazilo, o tom žádná.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.