Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Motor 2.2i benzín \"nejde do otáček\"

Recommended Posts

Odesláno

Včera se mi stala nemilá věc. Po nastartování mi motor nechtěl jít víc jak cca1200 ot. a rosvítila se mi kontrolka diagnostiky. Po opětovném nastartování už byly otáčky v plném rozshu a po pár km přestala svítit kontrolka.Auto se chovalo normálně.

Dnes však po nastartování už opět svítila kontrolka diagnostiky a otáčky nešly přes cca 1200.

Lanko plynu reaguje ot volnoběhu cca 750 po1200k krásně , ale pak už je bez reakce.

( včera bylo - 21,5 C a dnes - 22 C - nevím , zda je to tím , nebo mi odešlo nějaké \" kurvítko \" (zlatý starý přeplňovaný benzín ).

Jedná se o motor 2.2i benzín r 2000.

Otáčky na volnoběh to krásně drží , neškube , nekolísá :myslim

[upravil dne 25.1.10 Miku]

Odesláno
Původně zaslal: Miku

Včera se mi stala nemilá věc. Po nastartování mi motor nechtěl jít víc jak cca1200 ot. a rosvítila se mi kontrolka diagnostiky. Po opětovném nastartování už byly otáčky v plném rozshu a po pár km přestala svítit kontrolka.Auto se chovalo normálně.

Dnes však po nastartování už opět svítila kontrolka diagnostiky a otáčky nešly přes cca 1200.

Lanko plynu reaguje ot volnoběhu cca 750 po1200k krásně , ale pak už je bez reakce.

( včera bylo - 21,5 C a dnes - 22 C - nevím , zda je to tím , nebo mi odešlo nějaké \" kurvítko \" (zlatý starý přeplňovaný benzín ).

Jedná se o motor 2.2i benzín r 2000.

Otáčky na volnoběh to krásně drží , neškube , nekolísá :myslim

[upravil dne 25.1.10 Miku]

mam pocit ze to bude benzinem, nalej do nadrže tu sracku proti vode a bude to ok... ten samej(nebo podobnej) problem mel znamej na Oktavce:D

Odesláno

Ta kontrolka nesvítí pro legraci králíkům!Signalizuje závadu na elektronice motoru.Zajeď si na diagnostiku.

Nalitím aditiva do nádrže nic nezkazíš,ale pochybuji,že by to odstranilo problém o kterém tu píšeš.

[upravil dne 25/1/10 subin]

Odesláno

no ono by to mohlo být i tou vodou, ta rozsvícená kontrolka. Kdyby bylo někde přimrzlé vedení, nebo zatuhlé čerpadlo a tím se snížil tlak ve vedení, tak se to taky rozsvítí a zapíše to závadu. Každopádně načtením chyb v paměti někde za 2-3 kila by se nic nezkazilo, o tom žádná..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...