Šalda Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Lubko, myslel sem v tomhle tématu:P:D:aut Jinak Tě můžu pozvat leda tak na kofolu:D Určitě informuj co a jak a pak dej hned foto, ono jich moc není z roku 2004 na prodej, aspoň zatím ne;) Ale každopádně je to moc pěknej kočár:super Jen mě překvapily ty černý budíky, myslel sem že do 2004 se už dávali jen s bílým podkladem:myslim [upravil dne 26/1/10 Šalda] Citovat
obaf Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 pokial je vadna vaha vzduchu, zvykne sa stracat vykon - netaha turbo. Citovat
Qcko Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 Nie, vahu vzduchu nespominal, praveze akesi cidlo, podla ktoreho urcuje (resp. aj na zaklade neho) palubny PC spotrebu... ale slovo vzduch tam bolo, to som si zapamatal, ale bola strasna zima ... Šalda: budiky maju cierny podklad, biele rucicky a chromove lemovanie... to som nejako ani neriesil, ale tie rucicky sa mi pacia:D Citovat
Šalda Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Já jen že když jsem koupil asi před rokem tu moju, tak sem se díval na netu a všechny( bylo jich asi 6 ) měli právě stejně bílej podklad jako mám já, jinak ručičky sou skvělý tak jen jestli to třeba nejsou budíky ze staršího modelu, třeba 2003:nevim Možná mě ještě napadá, víš už podle VIN jakej měsíc to je vyrobený?? Citovat
Qcko Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 Podla service boxu --> 15.4.2004 ... ZDRUŽENÝ PRÍSTROJ (CHARAKTERISTIKY) - S CHRÓMOVÝMI OKRAJMI ČÍSELNÍKA, viac tam nebolo ... inak podla service boxu sedi komplet vybava aj farby ako interier tak exterier ... viac zistit neviem, no:nevim Citovat
Šalda Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Tak to máš ještě o měsíc mladší než já:bacha:D:D Asi by to chtělo se zeptat někoho zkušenějšího:myslim Ale asi Tě jen straším:) Citovat
Qcko Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 Vsak pozeram ze ty mas to iste auto akurat mas manualnu klimu a listy strieborne, nie drevene ... a rucicky mas cervene a biele pozadie... inak taka pikoska --> ked to prepisoval, tak policajti mu namiesto break napisali sedan ... vsak pri prepise sa to da opravit, volal tam a vybavi to, len som si teraz na to spomenul:D [upravil dne 26/1/10 Qcko] Citovat
Šalda Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 jj, mám manuální klimu, ani nevíš jak mě to .... Ale zase ty lišty se mě líbí víc stříbrný A navíc mám černý tapecy a černou palubku:D Jinak na sedana to má docela velkej kufr:D jaký to má sedačky pod těma potahama? Díval ses jestli nejsou nějak poškozený?? [upravil dne 26/1/10 Šalda] Citovat
Qcko Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 Sedacky su ako nove, jasne ze som sa na to dival (som uchyl cez potahy a interier )... on s tym autom jazdil do prace a nechcel ich zaspinit, tak kupil lacne potahy a ma to cez to hodene ... celkovo sa mi pacil jeho pristup ... dnes som isiel za nim tak ho bol riadne umyt, aby som si pozrel lak:cool: A sedacky maju taku cudne sedu farbu...vlastne su sede cele:papa Citovat
Šalda Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Takže to sou takový ty semišový?? Už ho kup a dej foto, sakra:aut:aut Citovat
kalio306 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 držim palec nech sa nakupy zadaria vyzera to dobre by som povedal neni z bazaru, pripadne maličkosti doladiš Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Inak tez musim zase souhlasit, ze ty drevene listy sou grc To by bylo asi prvni, co bych prelakoval, pripadne u Qcka obtahl oblibenou carbonovou 3m tapetou Citovat
Šalda Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Lubko, kurňa nesouhlas pořád se mnou, ještě si budeme s takovou za chvílu rozumět:D:D:aut Ale carbon ne, přelakovat do barvy auta:super Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 JJ to bych udelal i ja, ale narazel sem na to, ze Qcko ma vsade po aute carbon, a moc se mu to liby ... Kdybych mnel variantu DREVO nebo CARBON, tak ten Carbon, kdybych mnel uplne moznost, tak do barvy auta (neplati vzdy, ale u striebornej ano ) Citovat
Šalda Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 jj, vím že má všude carbon, ale myslím že do takovéhle pěkné 406 by se to už nehodilo;) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Chtel sem tym jen naznacit, ze se mi liby hocico vic, jak drevo Resp. to drevo ktere se uzivalo v tehle autech a jinych ... Citovat
Šalda Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 podle mě se dřevo hodí do aut jako je BMW a podobný za 2 000 000.- ty umělý náhražky co se používají u \"obyčejných\" aut tak sou ****;) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 JJ, mne to proste ani neprijde jak drevo, ale jak hneda farba oprskana ciernou Ale uz sme asi dost OT Mozna si ho ted Qcko kvuli tomu drevu nekoupi Citovat
Šalda Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Myslím že ho už nemůže nic odradit, je vidět že je z něj hodně nadšen, kdo by taky ne:D je to fešák a rok 2004 k tomu, takže supr, hlavně aby mu to jezdilo bez poruch, jenže to nikdy nevíš u žádnýho auta:nevim Citovat
Medvěd Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 mně se \"dřevo\" ve 406ce líbí, spíš bych ale měl obavu z roku 2004 (prý v posledních 406kách odcházely sdružené přepínače blinkrů - jejich výměna pak stála víc než málo peněz - snad se o tom dočteš víc když se budeš pídit po MUX) [upravil dne 26/1/2010 Medvěd] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.