Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mám taky 2004 a ta měrka oleje se mě taky vysunuje ven, asi o 5mm, ale zatím to neřeším, protože ani nevím čím to je:aut

Jinak pokud je za dobrý prachy tak ju ber, budeš spokojenej:super

Odesláno

jeden silentblok deklu motoru stojí cca 100 kč a ten dzinzik horní k němu cca 50 kč--vyměněné během 15 minut--jsou tam čtyři

[upravil dne 25/1/10 ozzy56]

Odesláno

Jj, to viecko som si uz presiel, ked je to problem az pri dvierkach to ma netrapi, bal som sa prave toho, ze je nieco s tym lanovodom, ked som si predstavil kadial v aute vedie, tak nic moc:ticho

Přema: no na tomto aute su urvane 2:bacha ...na lavej strane presnejsie:nevim

gedu: diky, dufam ze sa vam vsetkym budem s nim moct pochvalit:papa

[upravil dne 25/1/10 Qcko]

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Jsem zvědav kolik jich budeš mít urvaných......;);):P

Tak sem se byl dívat a mám urvaný dva:D:aut, oba dva sou z pohledu řidiče na levé straně, takže ten kryt byl přimáčklej na tu měrku, teď sem tu měrku měl vysunutou asi tak 3cm:D:aut

Tak díííííky moc:super

Qcko: Tak to jsme na tom stejně:D

[upravil dne 25/1/10 Šalda]

Odesláno

A ked to neni tajne, aka je tam cena ?

Auto jednoznacne dobre preverit, popripade preverit aj predavajuceho :)

Casto aj podla telefonu, mailu, mena najdes na nete nejake skusenosti s tymto clovekom, pokial je to dovozca ...

Co s 306 kou ? Nechas ho mladej :) ?

Odesláno

Lubk0: cena nie je tajna, zatial je 5000 komplet so vsetkym, ale dohode sa nebrani, tak hadam nieco zrazim :) .... predavajuci nie je dovozca, auto si dal priviezt a uzival ho pol roka, no ma auta 2 a prisiel o pracu, tak sa jedneho potrebuje zbavit :) ... samozrejme ze si ho preklepnem, aspon ako sa bude dat ;) .... a 306 ostava samozrejme doma, stane sa z nej plnohodnotne firemne pracovne auto:D

Odesláno

Dost za 2004 v plnej palbe? Ja som hladaj 3 dni, presiel som asi 40 aut, z toho vacsina bola 2001 rocnik a cenovo sa to hybalo od 3500 - 7000 eur a hlavne u mna rozhodla aj lokalita:nevim

...samozrejme sa to nemoze porovnavas s cenami v CR, tam je to o inom:cool:

[upravil dne 25/1/10 Qcko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...