Qcko Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Naskytla sa mi prilezitost, kupit Peugeot 406break, 2.0HDi, 80kW, r.v. 2004, plna vybava okrem koze, strieborna metaliza, 16\" elektrony, cerstvo po rozvodoch a komplet vymene filtrov, uplne nove brzdy a predne capy... najazdenych zevraj 134000km... Chyby, ktore som si na aute vsimol --> nefunguje otvaranie viecka nadrze, resp. jeden clovek musi potiahnut packu v interieri a druhy \"buchne\" do viecka, tak sa otvori... ...dalsia vec--> bolo tuknute na prednu lavu stranu, nic posunute, akurat pri dopasovani naraznika je o par mm vacsia medzera medzi svetlom a naraznikom ako na druhej strane....inak licuje pekne... ...dalsia vec--> nedrzi plastovy kryt na motore, su tam akesi 4 prichytky, ale vobec nedrzia:roll ...inak pekny lak, motor v tom dnesnom mraze naskocil ako hodinky a pekne drzal volnobeh, hladky chod pri jazde, interier uplne paradny, elektrika funguje vsetka, poskusal som co sa dalo, ak sa rozhodnem do toho ist, preklepnem ho este viac... Kazdopadne, je to dovezene z FR, tu je VIN -->VF38RHZF 81664907, potreboval by som, aby sa mi niekto pozrel, ako bolo na tom so servisom a opravami . . . ...dalej co si myslite o tom otvarani nadrze (bude sa to dat spravit???) ...a este neviem ci to bolo subjektivne, ale pri jazde sa mi zdalo, ze ma parkrat potiahlo dolava, ale ked som pustil volant, islo pekne rovno, na to sa este pozriem, ale bojim sa prave toho tukanca na predok... Diky vsetkym, ktori si to precitali, velmi mi na tom zalezi, auto je za dobru cenu podla mna vzhladom na rok a vybavu, toz budem stastny za kazdy postreh:super ...p.s.: nebojte sa, 306 ostava doma:D A na zaver obrazok toho predku, je tam trochu poznat tu medzeru --> Citovat
Qcko Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 A este obrazok interieru, potahy si nevsimat, pod nimi su paradne sedacky:mrk Citovat
čakom Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 je tam jen jeden zaznam 01/04/2005 32205 km otvirani nadrže se tu už řešilo. dava se tam třeba pružinka z propisky [upravil dne 25.1.2010 čakom] Citovat
Qcko Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 No fajn a vedel by si co bolo robene? Resp. podla km to vyzera na povinnu prehliadku, majite tvrdil ze auto nemalo doteraz poruchu, zaznam by tomu odpovedal:ticho Citovat
čakom Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 napichnuti na diagnostiku a vyhledání zavady. piše se tam o svazku airbagu řidiče ale neni tam psana vyměna takže nejspiš jen špatnej kontakt. jinak auto na fotkach vypada dobře [upravil dne 25.1.2010 čakom] Citovat
Qcko Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 Aha, takze je moznost ze nemalo zavady, alebo sa s nim nechodilo do Peugeot servisu:myslim ..hmm,...diky čakom zatial, uvidim, co si 406kari myslia o tom prednom lavom svetle a o tych par \"zavadach\", ale som nanho nateseny, ale chcem sa dobre rozhodnut, pretoze na dalsich par rokov to bude to jedine co si kupim:nevim Citovat
oddie Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Za necelý rok nájezd přes 30tis km, kdy bylo uvedení do provozu? Jestli je to skoro celý rok nebo jen pár měsíců... Podívat se v motorovém prostoru, jestli tam někdo někde nezapomněl nálepku od výměny oleje nebo dokonce rozvodů. Nic víc nenaděláš. Nicméně půl mega to asi najeto nemá, a jestli je to stočené, tak do 100tis, což není žádná tragédie. Jestli je nebo není poznáš, až se budou dělat rozvody - jestli už je někdo dělal nebo ne. Edit - aha, rozvody už udělané jsou, nevšiml jsem si. [upravil dne 1/25/10 oddie] Citovat
lubikpo Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 ...dalsia vec--> nedrzi plastovy kryt na motore, su tam akesi 4 prichytky, ale vobec nedrzia Takyto problem som mal aj ja a videl som to aj na mnohych motoroch. zakupil som 4 male silentbloky, navrh skrutka a bez problemov. (cena max 12 Ecka) Toto nie je problem. Citovat
Benžík Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Ta mezera pod svetlem neni nic hroznyho, mozna se Ti i povede to dopasovat, spis by chtelo zjistit co vsechno bylo zmuchlany, hlavne jestli nejsou opravovany nosniky na predku. A ten kryt motoru jestli je utrzenej od ty bouracky, tak to asi bylo bourany vic, ale nemusi byt od toho. Kryt taky nebude velkej problem. Moje auto taky bylo bourany na predek. Aspon mam novy chladice. Citovat
obaf Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Do nadrze pruzinku, plastovy kryt do kufra, tam nehrkoce, na naraznik sa kasli, aj tak ho budes mat stale doskriabany, staci par krat zaparkovat pred marketom:papa Ber ho, nerozmyslaj Ked pustas spojku je pocut zotrvacnik(zacvrlika)? popripade ked zhasnes motor? [upravil dne 25/1/10 obaf] Citovat
marko306 Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 no ak to bol fakt, len ťukanec, tak by som sa toho nebál. Interiér vyzerá solídne, s tým viečkom nádrže už niekto mal problém tak ako ty, ale žiadna tragédia, štuple z krytu motoru sa jednoducho vytrasú a spadnú niekde (deddo306break by ti vedel o tom rozprávať). Ako píšeš pred ozajstnou kúpou poriadne prevetrať, ale 100% záruku ti nedá nikto. Je to jazdenka, takže s nejakými investíciami treba rátať. 80kw už mali FAP tak zisti čo už bolo s ním robené. Citovat
oddie Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Jestli je to 80kW verze, tak nemá FAP. 80kW je RHZ, kdežto FAP má motor RHS s 79kW. Citovat
čakom Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Původně zaslal: Qcko Aha, takze je moznost ze nemalo zavady, alebo sa s nim nechodilo do Peugeot servisu:myslim ..hmm,...diky čakom zatial, uvidim, co si 406kari myslia o tom prednom lavom svetle ne ne tak to neni. v serviceboxu se zaznamenavaji jen zavady v době zaruky co proplaci peugeot. svetlo by se dalo teoreticky dopasovat. vnitřní čast levýho svetla se mi zda \"utopena. to by se dalo dopasovat ale zas aby se to \"neutopilo nebo nevylezlo někde jinde. ty selentbloky na krytu motoru odchazeji bežně. nebude to od bouračky. jeden stoji kolem 160,- vičko nadrže [upravil dne 25.1.2010 čakom] Citovat
ozzy56 Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 ty \'\'závady\'\' cos popsal jsou vlastně blbosti odstraněné během hodiny zaměř se na motor a podvozek,projeď si kanál na STK-nestojí to moc a něco se dovíš,když to bylo ťuklé nechej udělat celkovou geometrii,motor musí jít plynule bez cukání z volnoběhu do plného plynu--koukni hned,co jde přitom z výfuku, ušetříš na rozvodech atd.,šel bych proto i na diag. do pežotu zda je něco v paměti závad atd.,a projdi si pořádně papíry od auta napiš si doma seznam,co budeš potom všechno kontrolovat a kontroluj systematicky a vem si kamaráda s sebou (myslím tu obecnou kontrolu např. oken,elektrovýbavy,stav pneu,rezerva atd.) Citovat
Qcko Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 Diky chlapy, presne s tym zoznamom pocitam, som rad ze kryt motora je \"bezna\" zavada a viecko nejako vyriesim... ...majitel je totalne zhovievavy, vsetko mi ukazal a povedal, ked som sa bol previezt, tak otacky isli uplne plynule, spojka ako vino, stupne skakali presne, len ta radiaca paka sa mi zda dlha:D ... a dalo by sa pozriet zospodu ci bol hnuty nosnik??? Na geometriu skocim urcite, znamy sa tomu venuje, to mam bez cakania.. ...este som zabudol jednu vec, su tam dorobene komplet xenony vpredu, ale nema to sosovku, takze ich odtial vyhodim...da sa to v pohode vyhodit? Odpojit balasty a nahodit naspat ziarovky??? Kazdopadne do toho asi pojdem, tozhodne prehliadka tej prednej lavej strany a geometria:super Presiel som vlakno s tym otvaranim nadrze, to vyzera na beznu vychytavku:mrk AAAAA, spomenul som si predsa este na jednu vec... hovoril mi, ze stale vyskakuje mierka oleja, ze ked motor potoci do otacok, tak mierka vyskoci von....hned ma napadlo uplchane odvetranie...da sa to nejako spravit? Olej tadial neprska, len ju proste po case vyhodi von, som vedel ze ma nieco znepokojilo v motorovom priestore a nevedel som si spomenut:aut [upravil dne 25/1/10 Qcko] Citovat
marko306 Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 mierka má na konci v podstate gumovú alebo umelú upchávku. Povedal by som, že je iba vybehaná, ako sa vravý a po čase ju jednoducho vypľuje. Druhú mierku alebo nejako zväčšiť trošku priemer starej. Citovat
Qcko Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 Ak by to bolo len tym, tak par eur za novu mierku by nebol ziadny problem ... teraz som si to spisal vsetko, hlavne sa zameram na vyvratenie toho, ze sa cosi posunulo pri \"tukanci\" a je v poriadku geometria, ak vsetko dobre dopadne, tak dufam ze v Bahoni mi Y2K spravi diagnostiku:D --- este buducnost:nevim Citovat
praktik Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 No nech sa ti šťastne podari:super:super:super:D Citovat
Qcko Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 diky praktik ... ... a vie mi niekto povedat este, ci je lahke vyhodit odtial tie xenony??? ... nechcem ich tam nechavat, ked tam nemaju co robit:roll Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.