peugeot09 Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Nehodlám tady psát, jak jsem nasranej z toho, že mi umřela základní deska a jak sem musel kompletně celý systém nanovo nainstalovat, protože se při kiksu poškodil nějaký důležitý soubor a bla bla bla... Teď mám systém nově nainstalovaný na novém HW a jsem happy, že mi to chodí tak, jak má, jediný problém je s Firefoxem. Měl jsem v něm ohromné množství záložek, některé z nich i docela dost důležité. V IE vím, že není problém, ve Firefoxu taky ne, pokud je v tom daném OS vyexportuju, já teď ale bohužel nemám šanci, se do toho původního systému dostat. Mám teda přístup jenom k veškerým souborům Firefoxu, víc nic. Neví někdo, jak v takovém případě dostat svoje záložky zpátky? Citovat
Péťa Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Sice Ti to teď nepomůže, ale já používám Xmarks. Ten synchronizuje záložky s nějakým serverem a mám tak na PC i všech notebookách stejné záložky. Umí i hesla, ale ty raději nesvěřuji neznámému serveru. Citovat
punkac Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 dokument a settings, user, data aplikací, mozilla, firefox, profiles, něco-default a pak už soubor bookmarks.html nebo adresář bookmarksbackups Citovat
Péťa Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Je to v Tvém profilu, AppData\\Roaming\\Mozilla\\Firefox\\Profiles\\bookmarkbackups Citovat
Ferry Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 mas zalohu dat z disku C? nebo jsi ho naformatoval a dal cistou instalaci ? v druhem pripade smula, v prvnim pripade C:\\Documents and Settings\\jmeno tveho profilu\\Data aplikací\\Mozilla\\Firefox\\Profiles\\jg29m6g9.default\\bookmarkbackups [upravil dne 24/1/10 Ferry] Citovat
peugeot09 Odesláno 24. leden 2010 Autor Odesláno 24. leden 2010 OK, díky moc. Vyzkouším a poreferuju. Citovat
Péťa Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Ferry, ta cesta je závislá na operačním systému. Windows Vista a Seven to mají už jinak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.