Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Moja 306 1.6 benzin, rocnik 98 si vypyta medzi 6,5 -6,7 l ked jazdim normalne, <br>

pri max. snahe setrit som sa dostal na 5,5 l

merane vzdy na vyjazdenie nadrze (takze priemer za cca 800km).

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

tak moje stara 306 hb 1,9 TD jezdila prumerne za 5,6 za rok.na dovolene jednou dokonce 4,9 a v zime jednou i 6,5

Nova 306 kombi hdi v prumeru 5,3 v lete 5 a v zime do 6.jezdim vsude mozne.

Odesláno

1,4 sedan 1996, mam ho len 3 mesiace. v tejto dobrej zime jazdím ráno asi 10 km do práce po meste. spotreba v meste tak do 10, mimo mesta do 6 a celková do 7. to mesto ma trochu prekvapuje, ale davam to za vinu tej krutej zime, dufam, ze sa to v lete trosku znizi.

• O 11 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: Prunerl

Mě ta moje papá 5,7 po městě.Mimo město jsem to změřil na 5,2.Také nadmíru spokojen.Atmosférák obyč ropák nesmrtelný motor:papa

bez klimy ci s klimou ta spotreba?? nanestastie nesmrtelny neni ale dufam ze sa dozije aspon 200 000 :-)

Odesláno

meril jsem spotrebu max. nalozenyho 1.9 50kw r.97kombajna cestou na hory dalnice vs. horsky prusmyky s peknou zajizdkou kde dostal peknej kour a spotreba 6.2:D

Odesláno

mam 306 1,6 a po meste mi to papa tak 9 litrikov :(:( pri vypnutej klime...

pri extremnejsej jazde je to uz dost bieda :bojim

Odesláno
Původně zaslal: klm306

mam 306 1,6 a po meste mi to papa tak 9 litrikov :(:( pri vypnutej klime...

pri extremnejsej jazde je to uz dost bieda :bojim

1.6ky ty prvni modely opravdu zraly dost.. osobni zkusenost ikdyz dalkovky na tom byly samozreme dobre ovsem po meste... u novejch modelu by to nemelo byt tak strasny a trochu me prekvapuje klima?!

Odesláno

No mam karu viz dole a muzu rict ze jezdim do 8 litru prumer, i prez mesto jezdim kazdej den do prace a tankuju za 400 kila a tyden s tim odjedu!!! je to asi 26 Km za den a za 400kila odjezdim tak 170-200km nekdy si davam trochu zavody :D dneska me nasralo punto:D:D:D:cool: predjizdi ve vesnici kde je 50 a mysli si jako ze co? :super tak sem mu to potom pekne vratil a grande bylo v zrcatku hned :D ji jinak tankuju za 26 30 na shell v Hradci ( mame nejlevnejsi beno :D)

[upravil dne 22.2.07 Jogin]

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

Docela by me zajímalo za kolik může jezdit 306 v XSI (2.0) 97 kw??:mrkBrácha má na jednu zálusk,tak mě zajímá jak často bude muset hrabat do kapes:)...:papa

1.8 16V me zere kolem 8litru pri normalni jizde sem tam vytaceni, pri hodne lehky noze 7,5 ale je to o nicem :D:super tak pocitej 2.0 zalezi taky jakej rok vyroby bych rek ze kolem 9l na 100km

Jinak jeste to auto doporucuju jako prase! Jestli je to udrzovany aroik vyroby 99-00 tak to jede krasne mame ho v praci, ale moji 1,8 16V ma co delat aby to predjelo ale stejne smejd me da v 170Km kdyz uz me to tolik nejede ale garantuju ze das octavky klidne i ty novy kdyz budes dobrej, ja si uzivam takovy machry s octavou a nebo superbem 1,9 :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...