Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jsem na tom stejne jako jbily...i kdyz na dalnici nekdy i 7,5 ...ale taky se mi podarila o dost vetsi spotreba nez AKCZ a to 14l :)

bylo to dost vostry prohaneni po cestach severni moravy...kopce, serpentiny a otacky neklesly pod 4000 :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já měl spotřebu u 306 1,6 na dálku mezi 7 - 7,5 litříků.Couračky o litr víc.Byl jsem moc spokojenej.Pak jsem měl nehodičku a ji musel vyměnit za jinou (dotaženou z něměc).U ní je to krapet horší.Dálka 8,5 litru a couračky radši nemluvit.Ten motor je strašně rozchlastanej.Byla tam asi čiplá jednotka,bylo to dost živější.Teda než jsem ji vyndal.Teď je to línější,ale chlastá to pomalu stejně.:(:(:(

Odesláno
Napsán autorem lampa

zdravim, zajimalo by me jaka je spotreba podle obsahu motoru, zajima me jak benzin, tak i nafta.

HDi 2.0 120PS bez mezichladiče.

Dálnice lehká noha cca 4,6

Mimo město 6

Město 7,5

Dálnice trvale přez 180 10

Odesláno

hmm, tak to mi to zere nejak moc ... tech 8 urcite, ale ted sem jel na chalupu, 150-160, dost predjizdeni a vyslo mi ze ta mrcha sezrala 11.5l :o ... sakra, to zere vic nez ta S16 :bojim

Odesláno

no zatim se rozhoduji mam na vyber sedan 306 1.9D (je to trochu linejsi), cena/stav je docela dost dobra, hlavne je to ceske auto

nebo se jeste rozmyslim nad 406, ale to uz mi pripada moc papalasky auto ;))

• O 1 rok později...
Odesláno

Původně zaslal: AKCZ

Moje auto papa neco pod 8 dalka .. 9,5 popojizdecky a moje maximalka byla 11 L ackoli je psana 13 :D

PS: 2.0 16V 120kW

jak ty to delas, chlape? ja mam dlouhodoby prumer 10-11l... :myslim

a pri posledni ceste do Brna a zpet to bylo za 15, ale to byl extrem... :aut

nebo ze by mi nekdo v noci chodil na benzin...???? :aut

[upravil dne 15.12.05 Vvitty]

Odesláno

Ahoj já mám 1,9TD rv.98 dotaženou od soudruhů z NDR a jezdím po městě za 6.3l teď v zimě na zimních gumách v letě na letních jsem se dostl na 6-6,1l a to to nešetřím.

• O 2 týdny později...
Odesláno

306 1.9D z zimě nevím, ale v létě jsem to měřila a jezdím většinou po městě a nejde přes 6l. po dálnici při 130km ještě něco míň. Jsem se spotřebou nadmíru spokojena.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...