Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

\"Problém\" s přehráváním videí- vyřešeno

Recommended Posts

Odesláno

Máme doma trochu problém s přehráváním videí na PC a po vypálení i v přehrávači. V obraze všech videí jsou informace o videu (viz. obrázek) a já absolutně netušim, jak se jich zbavit. Je úplně jedno, jestli použiju Windows Media Player nebo Media Player Classic.

Kde mám co udělat, aby se to tam přestalo zobrazovat? Díky za odpovědi;)

EDIT: Tak obrázek nebude, protože po uložení mi prostě zčerná:(:cry

[upravil dne 23/1/2010 Dundee]

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

myslíš aby jsi měl na monitoru jen film?? Bez toho času a podobně?

To není jen čas, z levýho horního rohu to vypíše tyhle informace:

Input description

Input size and aspect ratio

Output description

Movie FPS

Current frame

Frame type

Frame mean quantizer

Input bitrate

Samozřejmě za každou položkou jsou odpovídající údaje a tohle všechno vydá na půl obrazovky, takže jistě všichni uznáte, že na to se nedá koukat.

EDIT: Díky Monči dobrýmu nápadu obrázky budou;)

MatrixChose: Jde o videa z foťáku i normální filmy a na formátu nezáleží.

Odesláno

Jediný co mě napadá je to, že tam máš napranej nějakej kodek kterej to prostě ukazuje. Chtělo by to najít, změnit nastavení nebo odinstalovat. Ale kde a co tam máš se takhle radí fakt blbě :(

Odesláno

kolikátku používáš media player??

jinak ten kodek by to taky mohl dělat, v jakým programu to převádíš na dvd?? Když si to pouštíš i na stolním přehrávači??

Odesláno

Mám WMP 11, ale spíš používám ten Media Player Classic.

Tyhle informace mi to začalo psát až tenhle týden, předtím to bylo bez nich. Nic na nic nepřevádím, prostě stáhnu film a pustim.

Odesláno

Tak vyřešeno a oběma vám moc děkuju za tip. Zkusil jsem zresetovat nastavení K- Lite kodeku a už je to v pohodě. Ještě jednou díky za tip:super:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Ty kodeky sou někdy pěkný sv...ě:D

To nebude kodekama, ale naším malým synátorem. Když se dostane k PC, tak řádí jak černá ruka:D Asi budeme muset počítač přes den vypínat nebo co:(

Odesláno

Nevim nevim, jestli je dobrej nápad kupovat PC pro prcka, kterýmu je 2,5 roku:roll Nejdřív jsme mu na netu jenom pouštěli písničky, pak se to naučil sám, dál začal brouzdat (dneska se mu povedly dokonce i nějaký XXX stránky) a sem tam si pustí něco přímo z počítače, přesune pár souborů apod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...