Cliwe Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Zdravim, neporadí někdo kudy bych měl vést kabel od rádia k parkovací kameře? Citovat
Cliwe Odesláno 8. červen 2010 Autor Odesláno 8. červen 2010 Test couvací kamery Ještě nevim kam kameru umístit. Co myslíte? Napadlo mě sem.... Citovat
shark734 Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 skoro vsetky kablove zvazky idu pod plastovymi prahmi..v pohode by si tam mal napchat dalsi kabel Citovat
wojtěch Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 dej to výše tu kameru tam bude pořád špinavá a nic neuvidíš.. Citovat
Cliwe Odesláno 14. červen 2010 Autor Odesláno 14. červen 2010 potřeboval bych poradit. Kam připojit růžovový kabel? Tedy pokud na čidlo zpátečky, tak jesti to půjde snadno? Citovat
hudy Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 urcite ji dej nekam nahoru, ja ji mam nad RZ a stejne ji za spatneho pocasi musim casto cistit. Jinak ten kabel by mohl prijit vzadu na zpateckove svetlo. A tahal bych to prahama na strane spolujezdce. [upravil dne 14/6/10 hudy] Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 ten ružovej dej klidne na signal od zpatečkove žarovky ,tedy stejně jako napajeni kamery. Citovat
Cliwe Odesláno 14. červen 2010 Autor Odesláno 14. červen 2010 Původně zaslal: Pe.Tr ten ružovej dej klidne na signal od zpatečkove žarovky ,tedy stejně jako napajeni kamery. Ale kufr se otvírá na obě strany(Sthování střechy) To bude problém Citovat
Pheneus Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 cauko, pisem ti z mojej skusenosti, parkovacia kamera je najvedsia blbost co moze existovat, uvidis to po 20 km jazdy, furt sa ti zanesie a nebude sa dat kukat, v noci sa ti budu tvorit zelene odlesky, na tvojom mmieste by som to do toho auta nedaval, seredne to aj vyzeralo :-) Citovat
misacekk Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Od kamery by měl jít jeden kabel na světla zpátečky aby když zařadíš tak aby se zapnula a druhý kabel na to radio na to zpátečka aby se ti to přeplo na radiu na to video a pak by tam měla bejt kostra... takle jsme to zapojovali v servise Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.